Convocatòria SGAE: Laboratoris de Creació 2019-2020

Data d'inici 24/10/2019 | Data final 14/11/2019

La Fundació SGAE ha obert la convocatòria dels Laboratoris d’Escriptura Teatral, Escriptura de Guió Cinematogràfic i Creació de Sèries de Televisió, dirigit als socis i sòcies de la SGAE. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar l’escriptura, promoure la creació i brindar suport als autors i autores.

VIII Laboratori d’Escriptura Teatral

Aquells autors i autores, socis/sòcies de la SGAE interessats a participar en el VIII Laboratori d’Escriptura Teatral hauran de presentar un projecte d’obra dramàtica, d’autoria única o en col·laboració amb altres autors o autores, en castellà o en qualsevol altra llengua cooficial de l’Estat espanyol.

Un jurat format per professionals de les Arts Escèniques seleccionarà un màxim de sis de les propostes presentades, en les quals es treballarà des de gener fins a juny de 2020 a Madrid.

VIII Laboratori d’Escriptura de Guió de Cine

Els socis interessats podran presentar un únic projecte d’escriptura de guió de llargmetratge per cine, d’autoria única o en col·laboració amb altres autors, en castellà o en qualsevol llengua cooficial de l’Estat espanyol. El projecte ha d’incloure una sinopsi i un tractament amb una extensió recomenada de 20 folis, aproximadament.

Un jurat format per professionals del sector audiovisual seleccionarà fins a sis projectes que es desenvoluparan des de gener fins a juny de 2020 a Madrid.

VII Laboratori de Creació de Sèries de Televisió

Els membres de l’entitat que vulguin participar hauran de presentar un únic projecte de sèrie de televisió, d’autoria única o en col·laboració amb altres autors, en castellà o en qualsevol altra llengua cooficial de l’Estat espanyol.

Un tribunal format per professionals del sector s’encarregaran d’escollir fins a sis projectes que posaran en pràctica des de gener fins a juny de 2020 a Madrid.