Projecte CROQUIS_BCN Convocatòria oberta per a projectes d’arts escèniques en procés de creació.

Data d'inici 25/07/2016 | Data final 30/09/2016

Organizat per ATRESBANDES, DeCollage, Centre Cívic Can Felipa i Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia

Convocatòria per a projectes d’arts escèniques en procés de creació que vulguin compartir-ne un fragment no superior a 20 minuts amb el públic.

El Projecte CROQUIS és una idea original de la companyia DeCollage que es va dur a terme per primer cop a la Sala Kubik Fabrik de Madrid ara fa 4 anys i va néixer com una proposta de diàleg entre el públic i els creadors professionals sobre projectes d’arts escèniques en procés de creació.
Al 2014, i amb la complicitat de les companyies ATRESBANDES, DeCollage i el Centre Cívic Can Felipa la Sala Beckett va acollir la primera edició de CROQUIS_BCN en el context de les activitats de creació de l’Obrador. L’experiència va obtenir excel·lents resultats artístics i, en la segona edició, ha permès que espectacles com Peso Neto, de la suma de dos títulos provisionales de Marta Aguilar, dirigit per Bàrbara Mestanza, es presenti en el marc de les activitats de l’Obrador de la Sala Beckett durant la temporada 2016-2017 i Diciendo esto no quiero decir nada de Paula Ribó hagi gaudit d’una residència artística al Centre Cívic Can Felipa i s’hagi presentat en el marc Escena Can Felipa durant la temporada 2015-2016.

Ara iniciem la tercera edició del Projecte CROQUIS_BCN.
El Projecte CROQUIS és una convocatòria adreçada a projectes d’arts escèniques que es troben en procés de creació per convidar-los a fer un petit parèntesi i compartir aquest procés amb el públic. Els creadors presenten un fragment del material en el qual estan treballant i el debaten amb els espectadors. La resposta del públic, espontània i còmplice alhora, serà a temps d’influir en l’evolució posterior d’aquests projectes d’arts escèniques.
La tercera edició del CROQUIS_BCN tindrà lloc el dissabte 17 i el diumenge 18 de desembre de 2016 a la Sala Beckett, i acollirà 8 treballs (4 el dissabte i 4 el diumenge). Després de cadascuna de les dues sessions, se celebrarà un col·loqui en què creadors i públic compartiran punts de vista, dubtes i opinions.

Terminis
Per poder participar en aquesta tercera edició de CROQUIS_BCN, haureu de presentar la vostra proposta abans del dia 30 de setembre de 2016.

Bases de participació
-Hi podrà prendre part qualsevol mena de projecte d’ arts escèniques en fase de desenvolupament, donant prioritat als que es poden veure influïts per la resposta del públic.
-La durada de les propostes no podrà superar els 20 minuts.
-Per participar-hi, cal enviar, en un únic document (màxim 5 MB):
*un link a un vídeo d’assaigs o un que pugui mostrar l’esperit del treball que s’està duent a terme.
*fotografies de la proposta.
*text explicatiu.
*currículum dels membres del projecte i, si  és el cas, trajectòria de la companyia.
-Un cop rebut el material, cada projecte rebrà un correu de confirmació. En cas de no rebre’l, poden trucar al 93 284 53 12.
-Data límit de recepció de propostes: 30 de setembre.
-La companyia ATRESBANDES proporcionarà allotjament per els projectes de fora de Catalunya.
-Cada projecte d’arts escèniques disposarà d’un temps limitat de muntatge i assaig i de personal tècnic de la sala.
-Un dels projectes seleccionats gaudirà d’una Residència Artística al Centre Cívic Can Felipa i es presentarà en el marc Escena Can Felipa durant la temporada 2016-2017.
-Un dels projectes seleccionats es presentarà en el marc de les activitats de l’Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett la temporada 2016-2017.
-Els projectes rebran un ajut econòmic per cobrir les despeses que generi la representació.

Recepció de propostes
Podeu enviar les vostres propostes a croquis@salabeckett.cat, indicant a l’assumpte ‘Projecte CROQUIS’.

Més informació,