Residència Joan Brossa 2019

Data d'inici 02/11/2018 | Data final 02/12/2018

L’Escenari Joan Brossa, en col·laboració amb la Fundació Joan Brossa, obre convocatòria pública per a una residència de creació dirigida a companyies i/o creadors.

RESIDÈNCIA JOAN BROSSA 2019

L’any 2019 és el centenari del naixement de Joan Brossa. La residència convocada estarà dedicada al Teatre d’acció. Però al Teatre d’acció, avui.

El Teatre d’acció, dins de l’univers de Joan Brossa, és una exploració de la teatralitat en la seva època. Els estudiosos la classifiquen en cinc tipologies de propostes escèniques. Tot i que sovint comparteixen temàtiques, recursos o referents, presenten trets específics i diferents que es poden classificar en: accions espectacle, ballets, striptease, accions musicals i fregolismes.

Termini de la convocatòria

Els projectes s’hauran de presentar des del 2 de novembre fins al 2 de desembre de 2018 enviant un correu electrònic a: comunicacio@escenaribrossa.cat

El projecte haurà de contenir:

1. Objectius de la residència.
2. Objectius de la investigació.
3. Descripció o storyboard de la proposta de muntatge.
4. Conceptes i tesis a treballar d’estètica i de posada en escena.
5. Aproximació a les necessitats tècniques.
6. Trajectòria i CV del creador/a i/o de la companyia.

Els representants de l’Escenari Joan Brossa i la Fundació Joan Brossa que formaran part del procés de selecció podran convocar entrevistes amb els respectius equips entre el 10 i el 14 de desembre.

El 17 de desembre del 2018 es donarà a conèixer el projecte seleccionat.