La Sala Beckett i l’Institut Ramon Llull ofereixen una beca per participar a l’Studio Européen des Ecritures pour le Théâtre

Del 10 al 17 de setembre tindrà lloc per sisè any consecutiu una nova edició de l’Studio européen des écritures pour le Théâtre a la Chartreuse de Villeneuve lez Avignon, França. Durant una setmana, 12 joves dramaturgs d’entre 25 i 35 anys d’arreu d’Europa es coneixeran i confrontaran el seu treball, la seva visió del teatre i les seves perspectives de creació. L’Studio Européen és concebut com un lloc d’intercanvis intergeneracionals i internacionals, lliure de tota jerarquia acadèmica o cultural.

BEQUES

 La beca cobrirà els següents conceptes:

– Desplaçament
– Allotjament
– Ajut de 300 euros per a l’estada
– Dinar i sopar (excepte el cap de setmana)

REQUERIMENTS

Els i les sol·licitants hauran de tenir entre 25 i 35 anys i escriure la seva obra dramàtica en català. La llengua vehicular del festival serà en francès, raó per la qual els sol·licitants han de tenir un bon domini d’aquesta llengua.

Els interessats hauran d’enviar a obrador@salabeckett.cat el seu CV i una carta de motivació (totes dues coses en francès) explicant l’interès per participar a l’Studio Européen. A més a més, hauran d’incloure-hi una “hipòtesi dramatúrgica” (veure document adjunt) en català. En l’objecte del mail caldrà posar “Convocatòria Studio Européen + nom del sol·licitant”.

El termini de presentació de sol·licituds s’acabarà el 23 de març a les 10 hores.

Aquesta activitat està organitzada per la Sala Beckett i l’Institut Ramon Llull.