Subvencions per compensar les pèrdues dels dramaturgs per la reducció forçada dels aforaments

Data d'inici 07/05/2021 | Data final 29/10/2021

Obert el termini de sol.licitud de Subvencions per compensar les pèrdues dels dramaturgs per la reducció forçada dels aforaments que concedeix l’OSIC.

  • Període subvencionable: des del 15 d’octubre del 2020 al 31 de desembre del 2021
  • Període de sol·licituds: del 7 de maig al 29 d’octubre del 2021

A qui va dirigit:

Poden optar a aquestes subvencions les persones físiques que són autores d’una obra teatral en llengua catalana o occitana que ha estat programada i representada amb públic de pagament en algun espai escènic, públic o privat, de Catalunya.

Requisits, condicions i incompatibilitats:

Per obtenir la condició de beneficiàries de les subvencions, les persones sol·licitants, a més dels requisits i les condicions que estableix la base general 4, han de complir els següents:

  • L’espai escènic ha d’estar localitzat en el territori de Catalunya i s’ha d’haver vist afectat per l’aplicació de mesures especials de les autoritats sanitàries per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID19 que comportin una reducció de l’aforament de l’espai esmentat inferior al 70%, en la data de realització de l’espectacle de pagament programat. No se subvenciona per aquestes bases la reducció d’ingressos per la suspensió total dels espectacles per ordre de les autoritats sanitàries.
  • Cal presentar una sol·licitud per cada espectacle de pagament, independentment del nombre de representacions o actuacions que han patit la reducció de l’aforament.
  • Els espectacles de pagament s’han d’haver realitzat durant el període que determini la convocatòria.
  • S’han d’acreditar els espectacles de pagament pels quals el dramaturg té dret a rebre la subvenció i, en concret, el títol de l’obra representada, el nombre de funcions que s’han representat, el preu de venda i els percentatges sobre el taquillatge que ha acordat amb l’espai escènic pels drets d’autor sobre l’obra representada.