caesen
Curs

Aprendre dels millors

Curs d'introducció a l'escriptura teatral
Professor: Esteve Soler ,
Dates
Del 20/01/2020 al 23/03/2020
Horaris
Dilluns de 17h a 20h
Preu
320€
Idioma
Català
Més informació

Total hores: 30h

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

Descripció del curs

Edward Albee, Ingmar Bergman, Jordi Galceran, Sarah Kane, Neil LaBute, Martin McDonagh, David Mamet, Pier Paolo Pasolini, Harold Pinter i Aaron Sorkin. Durant 10 sessions descobrirem les claus de la dramatúrgia i aprendrem el mètode de 10 creadors excel·lents mentre desenvolupem exercicis pràctics.

Esteve Soler

Les seves obres han estat traduïdes a 17 llengües i s’han representat a països com Alemanya, Estats Units, Anglaterra, Suïssa, Grècia, Romania, Brasil o Mèxic, entre molts altres. La seva trajectòria literària es resumeix amb la trilogia de la Indignació (2007) –Contra el Progrés, Contra l’Amor i Contra la Democràcia– i la trilogia de la Revolució (2017) –Contra la Llibertat, Contra la Igualtat i Contra la Fraternitat.

Llicenciat en Arts Escèniques per l’Institut del Teatre i la Universitat de Barcelona, fa de professor de dramatúrgia a la Universitat de Lleida i a la Sala Beckett, centre de creació amb el qual col·labora des de fa més d’una dècada. També ha treballat com a dramaturg per a companyies tan internacionals com La Fura dels Baus, Pere Faura o Insectotròpics.

Com a cineasta, els seus treballs han participat a les seccions oficials de certàmens del prestigi de Clermont-Ferrand, BFI London, Málaga, Sitges i el New York’s Rooftop Films, entre molts altres.

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Et pot interessar
Curs
Esprémer la llengua fins a fer-ne un drama
Curs d’escriptura dramàtica
Del 21/01/2020 al 24/03/2020
Curs
Bienvenidos al huerto de lo real: hechos reales como punto de partida de la escritura teatral
Curs d'introducció a l'escriptura teatral
Del 21/01/2020 al 24/03/2020
Curs
Dramatúrgies de l’amor obscur
Curs d'escriptura teatral
Del 22/01/2020 al 25/03/2020
Curs
Una veu des de la comèdia
Curs especialitzat d’escriptura dramàtica
Del 23/01/2020 al 26/03/2020
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar