Curs

Sobre estereotips, normes de gènere i altres contes de terror

Cicle: La revolució dels gèneres
Dates
Del 17/03/2017 al 17/03/2017
Horaris
Divendres de 17h a 20h
Preu
30€
Més informació

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

Descripció del curs

El gènere són les ulleres amb què mirem el món: ens hem preguntat, però, quan ens les vam posar i de quina manera tenyeixen la nostra mirada? A partir d’una revisió personal, reflexionarem sobre les normes, models i desigualtats de gènere presents a la nostra quotidianitat. També revisarem la nostra tasca professional i artística, tot posant l’accent en la responsabilitat (i potencialitat) que tenim com a creadors i creadores d’imaginaris socials.

Miriam Aleman Calatayud

Va estudiar filosofia a la UAB i Producció Audiovisual i d’Espectacles a l’EMAV. Treballa a l’Associació Candela des de l’any 2009 com a coordinadora de projectes adreçats a la comunitat educativa. Formadora de tots els públics, defensa molt el potencial transformador i la creativitat dels i de les joves. Escriu articles i porta el blog de “La Lore”. Compagina la seva feina amb el món cultural i artístic.

Edurne Jiménez Pérez

Sociòloga, monitora i directora de lleure, treballa a Candela des del 2008. Facilita tallers amb primària, entitats i professionals, col·labora en l’àrea d’assessorament a entitats locals i participa en publicacions de l’entitat i en l’àrea de gestió. Compagina Candela amb docència al grau d’educació social (URV), participa en projectes de recerca feminista (GAPWork, SIMReF, GENCPOLIS) i realitza un doctorat en estudis de gènere investigant sobre la prevenció de violències de gènere a Catalunya.

Et pot interessar