Recital

Cels canviants

de Núria Perpinyà
Data
10/05/2023
Horari

A les 20:30h

Espai
Sala d'assaig
Preu
Entrada gratuïta amb reserva prèvia

Posada en escena del primer llibre de poemes de la gran narradora Núria Perpinyà, Cels canviants, en què es teatralitza la seva filosofia perspectivista d’una manera “celestial”. Dos personatges viuen una apassionada història d’amor. Els poemes dialogats giren i canvien, il·luminats per un firmament de Barcelona que va transformant-se com ells. L’evolució de la parella corre en paral·lel a les variacions del cel: boires, tempestes, cels rasos, nocturns… Qui sap, potser són els núvols els qui els enamoren tant com les persones o més…

Festival Alcools, poesia en escena

El festival Alcools vol portar la poesia contemporània a escena, aixecar espectacles poètics d’alt nivell i posar de manifest el bon moment de la poesia catalana actual, a banda d’estrènyer els lligams entre el món de la poesia, la música i el teatre. Va néixer el 2015 a La Seca-Espai Brossa amb l’objectiu de treure un moment la poesia dels bars i instal·lar-la als teatres, a fi d’arribar a més gent, convertir-la en un fet quotidià. El festival fa front a la seva novena edició, programant, de nou a la Beckett, un recital al mes al llarg de tota la temporada.

Alcools és el recer dels grans poetes d’avui i dels músics, dels rapsodes i dels oïdors, del públic que estima la paraula ben dita i de la gent a qui agrada xerrar i escoltar.

Aquest recital forma part de Barcelona Poesia

Autoria i fotografies: Núria Perpinyà
Direcció: Òscar Sánchez H.

Repartiment: Núria Casado i Pep Planas

Música i espai sonor: Jordi Cano

Una producció de Nurosfera

Organitza: Barcelona Poesia

Festival Alcools

Direcció: Andreu Gomila
Organitza: Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia