CA ES EN
Espectacle

Elefant terrible

d'Eric Balbàs i Roger Torns
Dates
Del 30/11/2017 al 03/12/2017
Horari

De dijous a dissabte a les 20h

Diumenge a les 18h

Durada
1h 20min
Espai
Sala de dalt

Eric Balbàs i Roger Torns presenten Elefant terrible, un dels projectes seleccionats de CROQUIS_BCN la temporada passada. Des de llavors han dut a terme un procés d’investigació dramatúrgic que ha comptat amb la implicació d’un grup d’adolescents provinents de dos instituts: Moisès Broggi i Barri Besòs. Els joves han participat en el procés de creació com a assessors artístics, aportant una mirada pròpia de la seva generació.

Sinopsi

Ells s’imaginen a si mateixos molt grassos, obesos mòrbids, incrustats en un sofà amb unes ulleres de realitat virtual i amb un vestit complert que els permet endinsar-se sensorialment en múltiples mons ficticis. S’imaginen podent canviar de rol com qui canvia de canal, podent barrejar, per fi, el somni amb la realitat. Imaginen que poden tenir totes les possibilitats a l’abast, sense moure’s del sofà. Imaginen que de cop són el mateix. S’imaginen perduts enmig de la xarxa rizomàtica sense poder tornar, sense saber qui són ni perquè estan on estan. S’imaginen eternament perduts en un futur incert intentant retornar al passat, intentant recuperar allò que va fer que estiguem on estem.

Autoria i direcció: Eric Balbàs i Roger Torns

Intèrprets: Eric Balbàs i Roger Torns

Disseny de llums, projeccions i so: Jordi Soler Quintana
Assistent i mirada adolescent: Pau Bal
Ajudant de direcció: Mar Pawlowsky
Producció executiva: EL EJE

Agraïments: amigues i amics que van participar al taller de creació: Sara Mestres, Núria Paisano, Rebeca Samuelson, Carlota Suñé, Roser Amar, Lucia Moreno, Victor Vicente, Laura Peralta, Anna Sànchez, Àlex Batlle, Uma Cladellas, Laia Moreno, Clara Gutman, Jairo Mirete, Júlia Carrabina, Roger Figueras, Mia Salapatau.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar