Recital

Himnes de Fata Morgana

amb David Castillo i Xarim Aresté
Data
22/02/2022
Horari

A les 20h

Espai
Sala de dalt
Preu
10€ | Personatges de la Beckett 8€

Himnes de Fata Morgana és un recital a duet ple de vitalisme i una mirada creativa sobre el desastre. Un diàleg en què guitarres i veus estableixen complicitats amb el públic. I és, també, la celebració d’una casualitat, el fruit d’una col·laboració després d’anys d’afinitats i una reivindicació de la soledat creativa. David Castillo publica aquest 2022 l’antologia L’amor com a pena capital (Pagès editors), el seu primer llibre de poemes en una dècada, un recull intimista i enèrgic, en el qual també repassa què vol dir escriure des dels marges de la cultura. Xarim Aresté és un guitarrista inspirat, que ha publicat els darrers mesos àlbums com ara Mercuri i Ses entranyes. També un interessant llibre d’aforismes, Les fugues de la font del temple (Rosa dels Vents). Tots dos intenten transmetre algunes d’aquestes vivències, lluny de l’espectacle.

Festival Alcools, poesia en escena

El festival Alcools vol portar la poesia contemporània a escena, aixecar espectacles poètics d’alt nivell i posar de manifest el bon moment de la poesia catalana actual, a banda d’estrènyer els lligams entre el món de la poesia, la música i el teatre. Va néixer el 2015 a La Seca-Espai Brossa amb l’objectiu de treure un moment la poesia dels bars i instal·lar-la als teatres, a fi d’arribar a més gent, convertir-la en un fet quotidià. El festival fa front a la seva novena edició, programant, de nou a la Beckett, un recital al mes al llarg de tota la temporada.

Alcools és el recer dels grans poetes d’avui i dels músics, dels rapsodes i dels oïdors, del públic que estima la paraula ben dita i de la gent a qui agrada xerrar i escoltar.

Amb David Castillo i Xarim Aresté

Festival Alcools

Direcció: Andreu Gomila

Organitza: Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia