Manifest amb motiu de la sentència al Procés

Dilluns 14 octubre 2019

Amb motiu de la publicació, avui, de la sentència del Judici al Procés del Tribunal Suprem, des de la Sala Beckett volem fer públic el nostre posicionament:

  1. Considerem inacceptable i completament injusta la sentència publicada avui, que condemna a presó algunes i alguns dels representants polítics i activistes socials del nostre país.
  2. Reiterem el nostre ferm posicionament en favor de la llibertat d’expressió i en contra de la judicialització dels conflictes polítics, com ja vam manifestar públicament durant el mes d’octubre de 2017.
  3. Exigim la immediata llibertat de les presoneres i els presoners polítics que hi ha actualment a Espanya, i també el retorn de les exiliades i exiliats, per tal de començar a reconduir per la via política la situació de falta de garanties democràtiques que es viu al país.
  4. Reiterem la nostra solidaritat amb totes aquelles persones condemnades a presó, i amb les seves famílies i amics.
  5. Recordem que la cultura és un instrument imprescindible de diàleg i de comprensió pels posicionaments ètics i ideològics de qualsevol ciutadana o ciutadà, i apel·lem a la seva expressió, ús i difusió per millorar el caràcter realment democràtic de la nostra societat.

Barcelona, 14 d’octubre de 2019