caes

Ada Vilaró

Ada Vilaró és directora, performer i una singular artista multidisciplinària. Va crear i dirigeix el festival de Creació Contemporània Escena Poblenou i el Festival Itineràncies. Després d’uns anys treballant a l’espai públic, sovint generant esdeveniments escènics per donar veu a col·lectius silenciats. Amb 360 grams torna a l’espai interior escènic. Destaquem obres com Pas per la Pau (Fira Mediterrània, 2018) o UrGentestimar (inauguració Fira Tàrrega, 2017). Públic Present 24 hores, una intervenció de llarga durada en la qual l’artista restava en silenci durant 24 hores a l’espai públic. El 2015 va rebre la Medalla d’Honor de Barcelona com a directora del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou i amb aquest mateix projecte el 2014 els premis FAD Sebastià Gasch de les arts parateatrals.

A la Sala Beckett, d’aquesta autora es podrà veure 360 grams (2019), espectacle inclòs en el cicle Memento mori. Recordem-nos de morir.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar