caes

Alice Birch

Dramaturga i guionista britànica. És autora de nombroses obres de teatre: [BLANK] (Donmar Warehouse / Clean Break); Orlando (Schaubühne, Berlín); La Maladie de la Mort (Bouffes du Nord); Anatomy of a Suicide, Ophelia’s Zimmer i Revolt. She said. Revolt again (Royal Court Theatre); We Want You To Watch (National Theatre); The Lone Pine Club (Pentabus); Little Light (Orange Tree); Little on the inside (Almeida/Clean Break); Salt (Comedie de Valence), i Many Moons (Theatre503).Pel que fa la cinema, és autora del guió de la pel·lícula Lady Macbeth (guanyadora, entre d’altres, del Premi de la Crítica al Festival de cinema de Sant Sebastià el 2016) i de l’adaptació de la novel·la de Graham Swift Mothering Sunday.Per a la televisió, és guionista de Normal People (BBC / Element Pictures) i Succession (HBO).

Ha guanyat diversos premis, entre els quals destaquen el Susan Smith Blackburn Prize 2018, el George Devine Award per Revolt. She said. Revolt again i l’Arts Foundation Award for Playwriting. El 2016, l’Alice va ser seleccionada a Creative England 50, un llistat d’individus i companyies que es consideraven que formaven part de les ments més creatives, innovadores i inventives del Regne Unit. El 2015 va ser nominada pel Premi Friedrich Luft.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar