Annie Ryan

L’Annie va créixer a Chicago i va formar-se d’adolescent als tallers de Piven Theatre i més tard a la New York University’s Tisch School of the Arts. A principis dels anys noranta formava part de la New Crime Productions de Chicago, on es va iniciar en l’estil de la Commedia dell’Arte, el qual va esdevenir la marca de la seva companyia, The Corn Exchange.

The Corn Exchange va néixer a Dublín l’any 1995, i ha estat aclamada internacionalment pel seu estil únic. Entre els seus espectacles més recents, destaquen l’adaptació de l’obra The Misfits d’Arthur Miller i de la guardonada A girl is a half-formed thing d’Eimear McBride. Les col·laboracions amb l’escriptor Michael West, inclouen Dubliners de James Joyce, Man of Valour, Freefall, Everyday i Dublin by Lamplight.

Separadament de The Corn Exchange, ha dirigit espectacles al Shakespeare’s Globe Theatre de Londres, a l’Abbey Theatre, al Gate Theatre. També ha actuat a teatres i pel·lícules dels Estats Units i Irlanda. Continua donant formació a actors i a joves d’Irlanda. Està constantment implicada en diferents projectes cinematogràfics. També és l’ajudant del director Lenny Abrahamson a la sèrie de televisió Normal People de la BBC i Hulu.