caesen

Ella Hickson

Ella és una autora premiada l’obra de la qual ha estat representada arreu del Regne Unit i a l’estranger. The Writer (finalista del Premi Susan Smith Blackburn) es va estrenar a l’Almeida Theatre la primavera del 2019 i la seva nova obra Anna s’estrenarà al National Theatre l’any 2019. Oil es va representar a l’Almeida Theatre el 2016. El 2013/14 Wendy and Peter Pan, la seva versió de Peter Pan, es va presentar a la Royal Shakespeare Company. Cal també destacar Merlin (The Royal and Derngate, Northampton/Nuffield Theatre, Southampton), Boys (Nuffield Theatre, Southampton), Decade (Headlong Theatre), The Authorised Kate Bane (Traverse Theatre), Rightfully Mine (Radio 4), Precious Little Talent (Trafalgar Studios), Hot Mess (Arcola Tent) i Eight (Trafalgar Studios). L’any 2011 Ella va ser autora resident del Lyric Hammersmith i el 2013 va ser guardonada amb el Premi Catherine Johnson. Ha rebut en dues ocasions una beca MacDowell i en una ocasió la beca Thornton Wilder. Ha estat seleccionada per participar en les residències Dora Maar i Hawthornden.

Actualment està escrivint noves obres per a The Old Vic, The Globe i Manhattan Theatre Club. També duu a terme diversos projectes per a la televisió i el cinema. Fa poc va redactar de nou el guió del thriller protagonitzat per dones The Rhythm Section per a Reed Morano i va adaptar el llibre de Matt Haig Echo Boy per a Studio 8. Actualment escriu un capítol de les Històries imprevistes de Roald Dahl per a Ink Factory i la BBC.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar