caes

Iván Morales

(Barcelona, 1979)

Passa la infància participant precoçment a l’escena alternativa dels anys 80 i principis dels 90, col·laborant a vàries ràdios lliures i editant fanzines de còmic underground a Espanya i als EEUU.

Amb vuit anys debuta com actor a TV3 i quatre anys després viu la seva primera experiència teatral a Carícies de Sergi Belbel al Teatre Romea. Des d’aleshores, l’ofici d’actor l’ha portat a desenvolupar una carrera de més de 25 anys a nombroses sèries de TV, obres teatrals i pel·lícules, fet que li ha permès posar-se a les ordres d’autors/directors tan diversos com Sílvia Quer, Marc Martínez, Agustí Villaronga, Julio Wallowits, Daniel Monzón o Dario Argento.

Paral·lelament, ha anat desenvolupant una trajectòria com a escriptor (Mi dulce, El truco del manco) i director (Ha llegado el momento de contarte mi secreto, Dibujo de David) de cinema, i autor de teatre (Sé de un lugar, Els desgraciats, Jo mai, Cleòpatra o Sueño de una noche de verano, versión de Deisy Portaluppi o Esmorza amb mi).).

En aquests moments encara giren les seves direccions Esmorza amb mi, de Wasted de Kate Tempest i de Pares nostres, amb textos de Marta Aguilar, Marta Buchaca, Victoria Szpunberg i Lluïsa Cunillé. L’any passat va estrenar La calavera de Connemara de Martin MacDonagh al teatre i, en l’àmbit audiovisual, va estrenar la nova sèrie de TV de Juanjo Sáez Heavies tendres, de la qual s’ha encarregat dels guions i de la direcció d’actors. Actualment prepara les adaptacions d’Instrumental de James Rhodes i Teoria King Kong de Virginie Despentes per al Teatre Lliure.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar