caes

Les Impuxibles

Companyia resident 2018-19

Les Impuxibles són la fusió artística d’una pianista i una ballarina: Clara i Ariadna Peya, germanes, creadores i intèrprets. Una fusió que conté la potència de la qualitat artística de cadascuna per separat i l’harmonia del vincle que les uneix.

Treballen la barreja de llenguatges. Una recerca que relaciona música i moviment amb altres disciplines escèniques, una investigació que les condueix, sense fi, cap a la construcció d’un llenguatge propi. Per això aposten per la constant cooperació i les aliances entre creadors i universos.

El compromís social ha fet créixer en Les Impuxibles la necessitat de fer servir l’art com a altaveu de denúncia i canvi social, amb un clar posicionament pel que fa a la política d’igualtats.

Suite TOC número 6 és el novè espectacle de la companyia. Alguns dels espectacles de la seva trajectòria són: Limbo (Teatre Gaudí, Sala Beckett, Fira Tàrrega, etc.), Aüc, el so de les esquerdes, estrenat dins el Grec Festival de Barcelona (la Seca Espai Brossa, Sala Beckett, Teatre Lliure, actualment en gira) i Painball (Agitart, Fira Tàrrega, actualment en gira).

Aquesta temporada, Les Impuxibles és companyia resident de la Sala Beckett.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar