Les Impuxibles

Companyia resident 2018-19

Les Impuxibles són la fusió artística d’una pianista i una ballarina: Clara i Ariadna Peya, germanes, creadores i intèrprets. Una fusió que conté la potència de la qualitat artística de cadascuna per separat i l’harmonia del vincle que les uneix.

Treballen la barreja de llenguatges. Una recerca que relaciona música i moviment amb altres disciplines escèniques, una investigació que les condueix, sense fi, cap a la construcció d’un llenguatge propi. Per això aposten per la constant cooperació i les aliances entre creadors i universos.

El compromís social ha fet créixer en Les Impuxibles la necessitat de fer servir l’art com a altaveu de denúncia i canvi social, amb un clar posicionament pel que fa a la política d’igualtats.

Alguns dels espectacles de la seva trajectòria són: Limbo (Teatre Gaudí, Sala Beckett, Fira Tàrrega, etc.), Aüc, el so de les esquerdes, estrenat dins el Grec Festival de Barcelona (la Seca Espai Brossa, Sala Beckett, Teatre Lliure, actualment en gira) i Painball (Agitart, Fira Tàrrega, actualment en gira).

Suite TOC Núm 6, novè espectacle de la companyia, va ser l’espectacle estrenat en el marc de la seva residència a la Sala Beckett durant la temporada 2018-19. En aquesta ocasió van comptar amb la col·laboració de la María Velasco i la Judit Pujol, entre d’altres.