caesen

Lola Blasco

Madrid

És dramaturga, directora d’escena i actriu. Ha publicat una desena de textos teatrals i n’ha estrenat una vintena, tant en teatres públics com privats. El seu treball es defineix pel compromís polític i per la incorporació dels nous llenguatges al fet escènic. La seva obra ha estat traduïda al polonès i ho està essent al francès i a l’anglès. També ha estat invitada al Deutsches Theater de Berlín.

Com a directora, la seva última obra, La armonía del silencio, ha estat produïda per la Generalitat Valenciana i s’ha representat a la sala principal del Teatro Español de Madrid. Actualment, prepara l’estrena de Fuegos, que dirigirà Nina Reglero, per a La Nave (Teatro Calderón de Valladolid), i Marie, que dirigirà Aída Argüelles i en què participarà també com a actriu.

Lola Blasco és també professora de la Universidad Carlos III, on imparteix classes de Literatura i d’Escriptura teatral en el departament d’Humanitats.

Entre els seus reconeixements més importants, destaca el Premio Nacional de Literatura Dramática el 2016 per la seva obra Siglo mío, Bestia mía.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar