caes

Marta Gorchs

Actriu, ballarina i creadora.

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, especialitzada en teatre gestual i dramatúrgia corporal. S’ha interessat especialment pel mim corporal i s’ha format amb diversos deixebles d’Étienne Décroux, especialment amb Théâtre du Mouvement.

Ha estat trapezista durant cinc anys i l’experiència professional de formar una companyia de circ ha marcat la seva visió de l’ofici. Per ella, el circ és veritat i llibertat.

Ha rebut classes de dansa des del 1994 en escoles com Ramon Solé, La Caldera, La Piconera (Barcelona), École Peter Goss (París), Deltebre Dansa i en centres de recerca com La Visiva (Barcelona) i l’Animal a l’Esquena (Celrà). La dansa sempre l’ha fet vibrar.

Ha actuat amb companyies de teatre de titelles, teatre gestual, dansa, dansa-teatre i circ. Ha tastat la televisió i el cinema. Ha dirigit espectacles i coreografiat números de circ.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar