caesen

Martin Crimp

Martin Crimp és un dramaturg britànic la reputació internacional del qual va arribar-li amb l’obra Atemptats contra la seva vida, estrenada al Royal Court Theatre de Londres el 1997. Les obres que han seguit –El camp (2000), Cruel i tendre (2004, escrita per al director Luc Bondy), Menys emergències (2005), La ciutat (2008) i In the Republic of Happiness (2012)– s’han estrenat per tota Europa i més enllà –i han estat produïdes per alguns dels festivals més importants, des del Wiener Festwochen al Festival d’automne de París.

La seva obra més recent, The Rest Will Be Familiar to You From Cinema, dirigida per Katie Mitchell, es va estrenar a la Schauspielhaus d’Hamburg el 2013 i ha passat a formar part del repertori del teatre.

Into the Little Hill (2006) va marcar la seva primera col·laboració operística amb el compositor George Benjamin, i la segona, Written on Skin, va ser produïda pel Festival d’Aix-en-Provence el 2012 amb gran èxit de crítica.

Crimp també ha traduït o adaptat obres de Marivaux, Genet, Ionesco, Koltès i Molière.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar