Martin Slipak

Martin Slipak treballa en cinema, teatre i televisió.

Es forma en actuació des dels vuit anys amb els docents Hugo Midón i Nora Mozeinco. Després realitza estudis de dramatúrgia amb Santiago Pisa, Alejandro Tantanian, Ariel Farase i Lisandro Rodriguez i de direcció amb Ruben Schumacher i Pensament del teatre Chejovianoal teatre Brechtiano  amb Manuel Iedvabni.

En cinema, ha participat en pel·lícules com a Whisky Romeo Zulu, La señal, Sin retorno, Como ganar enemigos, Resurrección, Habi la extranjera, La novia del desierto y Recreo entre altres.

En teatre, ha interpretat obres com El principio de Arquimedes, Una bestia en la luna, Sallinger, Camino del cielo, Otelo, La tempestad, Madre coraje, Yepeto y Ejercicios fantásticos del yo entre altres.

En televisió, ha aparegut en Magazine For Fai, Resistiré, Tratame bien, La última hora, Doce casas, Los siete locos, Vientos de agua, Encerrados o Variaciones Walsh.

Ha rebut diferents premis per la feina de casa en cinema, teatre i televisió: Premios Ace, Estrella de Mar, Trinidad Guevara, Premio Sur, Condor de Plata o Premio Clarín.

En teatre ha escrit i dirigit l’obra Relato íntimo de un hombre nuevo. I en cinema, recentment ha dirigit el curtmetratge Celine, protagonitzat per Marilu Marini.

Imparteix tallers d’actuació des de l’any 2015.