CA ES EN

Nur Aiza

Després d’haver cursat Art Dramàtic a la Casona, Centre de Formació i Investigació Teatral a Barcelona, Nur Aiza es trasllada a Madrid per seguir la seva formació com a actriu davant la càmera. Arriba a Cinema Room, un Acting Studio liderat per Christopher Geitz, un director americà graduat per l’Itaca College de Nova York que a treballat a Los Angeles com a coach i director. Poc després, Geitz dirigirà a Nur en les seves pel·lícules Make up i Casi Amor com a actriu principal i a l’obra de teatre Eris Kallisti. Després d’aquests projectes junts, Nur passa a ser assistent de Christopher Geitz, fent classes d’interpretació, sessions de coaching actoral, rodatges i obres de teatre, treballant tant en castellà com en anglès.

En cinema, ha participat a Tea & Sangría, dirigida per Peter Domankiewicz, i en els curtmetratges La Otra (amb direcció d’Aleix Masferrer) i Jo sóc Jo (amb direcció de Susanna Caralt).

Ha participat a les obres de teatre Auténtica (Dir. Jaume Gil), Yerma y el Regreso de Victor (Dir. Naiara Herrero. Auditori del Prat), Eris Kallisti (Dir. Christopher Geitz. Teatro Lara, Madrid) i Little learning (Dir. Matthew Randle. La Madrilera, Madrid).

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar