Oriol Puig Grau

(Barcelona, 1992)

Graduat per l’ESCAC en l’especialitat de guió i dramatúrgia.
Autor i director de l’espectacle Karaoke Elusia, estrenat a la Sala Beckett en el context del projecte internacional de creació escènica Extended Universe. Guanyador del Premi Revelació 2020 als Premis de la Crítica d’Arts Escèniques.
Coguionista i director del llargmetratge El Sitio de Otto, estrenat al BCN Film Fest i seleccionat a festivals com l’Atlàntida Film Fest, el Reteena, Cinespaña o el London Spanish Film Festival.
Director de les lectures dramatitzades d’Apunts sobre la bellesa del temps de Josep Maria Benet i Jornet (Teatre Nacional de Catalunya) i Amor Particular de Xavier Zanuy i Buen (Sala Beckett).
Un dels autors i directors del projecte de ficcions sonores Dramawalker (Centro Dramático Nacional, Sala Beckett). Menció especial als Premis Ciutat de Barcelona 2021.
Actor de llargmetratges com Júlia Ist (Elena Martín, Lastor Media) i Blog (Elena Trapé, Escándalo Films); sèries com La Verdad (Telecinco), Nit i dia (TV3) i Drama (Playz); espectacles de creació col·lectiva com 5m2 (Els Malnascuts) i Whonwagen (La Seca Espai Brossa, Teatro Español).