caesen

Pablo Rosal

(Barcelona, 1983)

Pablo Rosal va néixer a Barcelona el tres de juny del vuitanta-tres. Es va llicenciar en Humanitats amb molta alegria i tot seguit va estudiar atònit Direcció i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre de Barcelona.

Allà va fer grans amics que el conviden a actuar en múltiples espectacles: Xavier Martínez (Cabaret Íntim, Les veus en el temps, La sala blanca, etc.), Ferran Dordal (Souvenirs d’egotisme, Memòries del temps de la immaduresa…), Joan  Fullana (El paseo de Federico, Pessoa, o que turista debe ver…) i Àlex Serrano i Ferran Dordal (MAD), entre altres.

Escriu. I hi troba un gran gustet. Ha escrit i dirigit Anita Coliflor, representada amb gresca i xerinola arreu, El día antes de la flor i La Trilogía del Poeta. Ha escrit un llibre titulat Teoría General del Texto i un poemari, Yo no decide. No recorda dates o no vol satisfer el temps cronològic. Tot això que ha fet no és veritat. En aquests moments pensa en tu.

A la Sala Beckett, d’aquest autor s’hi ha pogut veure Monsieur Apeine quiere hacer amigos (Balada conversacional) (2013).

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar