caesen

Salvador S. Sánchez

(Jerez de la Frontera, 1985)

Llicenciat en Dramatúrgia i Direcció per l’Institut del Teatre i en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment cursa el Doctorat en Estudis Teatrals de la UAB.

És membre fundador de les companyies Cia Casa Real i La Copla de Wisconsin. Per a la Cia Casa Real escriu i dirigeix El gran despropòsit (Beca Desperta 2013), 17 simpàtiques maneres d’acabar amb el capitalisme (Tantarantana, 2016, i Cuarta Pared, 2017), Ven a Fraguel Rock i Dante 56: Pell i ciment (Tantarantana, 2017/2018). Per a La Copla de Wisconsin escriu i dirigeix There Was a Fiesta! (At Carnegie Hall) (Tantarantana, 2016/17), escriu i interpreta The Century’s: un viatge intergalàctic al planeta del jazz (Tantarantana, 2019) i col·labora com a dramaturg a El mal del jazz: quan Barcelona era hot (El Maldà, 2020).

És autor de Fòbia, peça de l‘obra Més enllà de la foscor (Sala Beckett, 2012), i El Comte Arnau (Fira Mediterrània, 2015), tots dos espectacles dirigits per Joan Arqué. Signa la dramatúrgia i la direcció de D’anada, de tornada (Viatge fregolista) (La Seca-Espai Brossa, 2014) i participa com a intèrpret i dramaturg a Yira de Gaston Core (Nau Ivanow, 2014). És un dels autors del projecte internacional La noche sin tiempo (La Maldita Vanidad de Bogotá, 2019, i Festival Grec, 2020). Col·labora com a assessor dramatúrgic a Bailes de Histéricas de Carmen Muñoz (Sala Hiroshima, 2020) i participa com a intèrpret en la versió radiofònica de Los Satélite de Ricard Gázquez (Teatre Lliure, 2020). L’any 2020 rep un ajut de la Sala Beckett per escriure l’obra Nuestra relación con la locura.

Escriu articles pel Blog del Mercat de les Flors i col·labora com a professor a l’Institut del Teatre, on ha impartit classes de literatura i teoria dramàtica. És un dels creadors i presentadors de les vetllades teatrals Assajar és de covards, produïdes per la Cia Casa Real i el Teatre Tantarantana des de fa vuit temporades.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar