caesen

Salvador S. Sánchez

(Jerez de la Frontera, 1985)

Llicenciat en Dramatúrgia i Direcció escènica per l’Institut del Teatre de Barcelona i en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster Universitari en Estudis Teatrals, actualment cursa el Doctorat en Estudis Teatrals de la Universitat Autònoma de Barcelona, on porta a terme la seva recerca sobre noves dramatúrgies des del flamenc a l’escena catalana.

És membre fundador de les companyies Cia Casa Real i La Copla de Wisconsin. Amb la Cia Casa Real escriu i dirigeix, juntament amb Raquel Loscos, els espectacles Dante 56: Pell i ciment, Ven a Fraguel Rock, 17 simpàtiques maneres d’acabar amb el capitalisme (El Cicló 2016/2018, Teatre Tantarantana) i El gran despropòsit (1r Premi Beca Desperta 2013, Nau Ivanow). Amb La Copla de Wisconsin escriu i dirigeix There Was a Fiesta! (At Carnegie Hall) (Tantarantana 2016/17) i signa el llibret de The Century’s: un viatge intergalàctic al planeta del jazz (Tantarantana 2019), on també participa com a intèrpret.

És autor de Fòbia, peça de l‘obra Més enllà de la foscor (Sala Beckett 2012) i El Comte Arnau (Teatre de l’Aurora, Fira Mediterrània de Manresa 2015), ambdós espectacles dirigits per Joan Arqué. Signa la dramatúrgia i la direcció de D’anada, de tornada (Viatge fregolista) (La Seca-Espai Brossa 2014) i participa com a intèrpret i dramaturg a Yira, de Gaston Core & La Zoológica (Nau Ivanow 2014). És un dels autors de l’espectacle itinerant La noche sin tiempo, estrenat per La Maldita Vanidad Teatro de Bogotà al desembre del 2019, dins del projecte de dramatúrgia col·lectiva El Cicló Internacional del Tantarantana. A la temporada 2020/21 estrena a la Sala Hiroshima l’espectacle de Carmen Muñoz Bailes de Histéricas, on participa com a assessor dramatúrgic. És un dels creadors i productors de les vetllades teatrals Assajar és de covards de la Cia Casa Real, presentades al Tantarantana des de fa set temporades.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar