Sergio Baos

(Palma, 1976)

Llicenciat en Filologia Hispànica i professor. Com a formació teatral ha realitzat cursos amb Leo Bassi, Carles Castrillo, Philip Pechaud, Stefan Metz, Joan Carles Bellviure i Alfredo Sanzol.

És l’autor de textos com Horroris Causa (TIC Teatre), els Premis teatrals de l’Ajuntament de Palma, Domènech i Domènech, Plata no es i Creepy (Teatre de Vellut), L’abisme! i Usos i costums d’un vampir nobiliari (El Somni Microteatre), Ivànov: ja no hi ha mosques (El Somni Produccions) i La classe (Teatre Principal de Palma). Com a guionista, ha escrit Llàgrima de sang, Mossen Capellà i Pep a IB3 televisió.

Ha interpretat papers teatrals com El Malalt Imaginari (Iguana teatre), Feroe (Iguana Teatre), Seqüències (Produccions del Mar), Siau Benvinguts (Teatre Principal de Palma), Camarada K (Produccions del Mar), La capsa de Mu (En Blanc Produccions), Amadeus (Teatre Principal), La Maledicció i El Balcó (Teatre Principal de Palma). En televisió ha participat com a actor a Treufoc, Mossen Capellà, Laberint de passions i Centro médico.

Ha rebut diversos premis, com el Premi a projectes teatrals de l’Ajuntament de Palma o el segon premi Bòtil. Va ser guanyador de la Primera edició del Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears.