Dramawalker Poblenou Tour

Visita guiada amb autors catalans per diferents espais del Poblenou
Dates
Del 14/07/2021 al 28/07/2021
Horari

Dia 14, 21 i 28 de juliol a les 19h

El dia 14 de juliol hi haurà la presentació pública del projecte al Parc Central del Poblenou (18h)

 

Espai
Diversos espais del barri del Poblenou
Preu
Activitat gratuïta amb reserva prèvia

Prèviament a la passejada, el dia 14 de juliol hi haurà la presentació pública del projecte i del procés al Parc Central del Poblenou (18h) amb els autors que han escrit les històries: Roc Esquius, Sílvia Navarro, Oriol Puig i Mercè Sarrias. També hi serà present Fernando Sánchez Cabezudo, coordinador artístic i assessor del Centro Dramático Nacional, i Aina Tur, coordinadora artística del projecte.

Dramawalker és un projecte orientat a crear ficcions sonores geolocalitzades, com a memòria viva de les ciutats, que impulsa el Centro Dramático Nacional en col·laboració amb la Sala Beckett, Grupo Chévere i el Centro Dramático Galego (Xunta de Galicia). La matèria primera del programa són les històries explicades pel veïnat dels barris. A partir de les seves trobades amb els dramaturgs i dramaturgues del programa, s’han creat una sèrie de ficcions sonores que prenen vida de forma interactiva quan la gent transita pels carrers protagonistes.

A Barcelona, el projecte s’ubica al barri del Poblenou. Dramawalker Poblenou vol apropar les històries dels veïns d’aquest barri barceloní, on conviuen en equilibri el passat industrial i un consolidat teixit associatiu amb projectes artístics i culturals d’avantguarda. Mitjançant un procés participatiu, els creadors Roc Esquius, Sílvia Navarro, Oriol Puig, Mercè Sarrias Joan Yago han indagat en la memòria del barri i la del seu veïnat per reconstruir les històries que amaguen els seus carrers.

Dramawalker està format per:

Informació pràctica

Els dies 14, 21 i 28 et proposem fer una passejada amb els autors i veïns del Poblenou que han participat en Dramawalker. Per poder gaudir de l’experiència has de portar un telèfon mòbil amb internet i uns auriculars que et permetin escoltar les històries mentre camines pels espais on succeeixen. Les quatre històries estan disponibles en català i en castellà.

Accedeix aquí a les històries

Autories: Roc Esquius, Sílvia Navarro, Oriol Puig, Mercè Sarrias i Joan Yago

Intèrprets: Mercè Aránega, Quim Àvila, Jofre Borràs, Anna Carreño, Vanessa Segura, Elena Tarrats, Roger Vidal i Joana Vilapuig

Disseny de so i música original: Rafel Plana
Tècnic de so: Marc Abad
Ajudant de producció: Maria Puig 

Coordinació artística: Aina Tur

Agraïments: Ajuntament de Barcelona-Districte de Sant MartíArxiu Històric del Poblenou, Coordinadora d’entitats del Poblenou, La Colla del Drac, Església de Santa Maria del Taulat, La Escocesa, Can Felipa, Higo Mental, Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz i Forn Santanach; Enric Puig, Francesc Romeu, Pere Parera, Maria Cinta Boigas, Anna Careño, Mercè Oltra, Ignasi Gras, Lina Pérez, Elvira Fernández, Mercè Ayora, Manel Ollé, Helena Pérez, Andrea Btoy, Lluís Martínez, Armand Català, Ferran Oto, David Paixà, Lluïsa Vandellós i Dani Tejedor

Una producció de la Sala Beckett i el Centro Dramático Nacional

Et pot interessar
Coloms
Dramawalker tour
Del 14/07/2021 al 28/07/2021
La resistència
Dramawalker tour
Del 14/07/2021 al 21/07/2021
El batec del barri
Dramawalker tour
Del 14/07/2021 al 28/07/2021
La Víbria del Poblenou
Dramawalker tour
Del 14/07/2021 al 28/07/2021