Lectura dramatitzada

Miracle

d'Enis Maci
Direcció
Data
14/04/2023
Horari

A les 19h

Espai
Sala de dalt

Sinopsi

Entrem en matèria. S’anomena: el físic. Espirar cames estirades braços flexionats cap amunt i cap avall braços endavant cames flexionades inspirar.

El cos és una ferida que s’obre i es tanca, un forat humit. El cos és suma de parts, orificis, representació i pur soroll, dibuixa amb els seus límits un camp de joc, un teatre de guerra. I tant en el seu concret con en el seu aspecte més metafísic, el cos és sempre un miracle. pollo pilates neurosis.

Què pot fer un cos? Què és el que vol un cos? Quant pot suportar? Miracle és una meditació física que, amb ferocitat i humor negre construeix una peça polifònica sobre el físic com a laboratori de creences, bellesa i creació. Sobreposant relats, Miracle és Artemisia Gentileschi i la pornstar Sexy Cora. Els consells d’alimentació sana de Gwyneth Paltrow i les mans miraculoses de la Mare Teresa.

Enis Maci, una de les veus més urgents de la dramatúrgia alemanya contemporània, dissecciona en aquesta peça la noció del cos com un escenari de polítiques de poder, obsessió i ideologia. Miracle és combustible per apropar-se a la COSA, a NOSALTRES, a MI.

Juan Miranda és una de les companyies residents de la Sala Beckett la temporada 2022-23

Autoria: Enis Maci
Traducció: Maria Bosom
Direcció: Juan Miranda

Repartiment: en curs

Una producció de Juan Miranda i Schauspielhaus Viena amb el suport de la Sala Beckett