Convocatòria d’espectadors per CROQUIS_BCN V edició

Data d'inici 20/12/2018 | Data final 17/01/2019

BUSQUEM ESPECTADORS INTERESSATS EN APORTAR UNA MIRADA PERSONAL, INTUÏTIVA I DIRECTA A PROJECTES ESCÈNICS EN FASE DE DESENVOLUPAMENT.

EN AQUESTA EDICIÓ DE CROQUIS ELS ESPECTADORS TAMBÉ SÓN CONVOCATS!

CROQUIS_BCN celebra la 5a edició amb un funcionament nou pel que fa a la relació entre el públic i les propostes teatrals presentades.

Volem crear un context de confiança mútua amb l’objectiu de convertir els espectadors en col·laboradors dels projectes escènics presentats. Concretament proposem que el públic ofereixi un feedback creatiu o una “mirada externa” en els moments inicials de la creació.

Les persones seleccionades hauran de presentar-se a la Sala Beckett els dies 19 o 20 de gener de 2019  i visionar, cada dia, tres fragments d’aquests  projectes escènics de 20 minuts de durada. Posteriorment, hauran de fer un retorn als artistes. L’organització detallarà en el seu moment el format de feedback previst.

A aquesta convocatòria pot presentar-se qualsevol persona que li vingui de gust oferir la seva visió personal en una fase inicial de la creació.

No es requereix formació especialitzada en arts escèniques.

BUSQUEM PERSONES AMB:

Ganes de col·laborar amb un projecte artístic en fase de creació i donar-los suport a través de la seva mirada personal, fresca i intuïtiva.

L’organització seleccionarà les vostres sol·licituds per tal de ser el màxim de curosos en les necessitats dels projectes artístics que es presentaran a Croquis per tal d’aprofitar al màxim aquesta trobada.

Si a l’edició d’enguany no quedeu seleccionats per algun motiu, si us plau, torneu-ho a intentar en una altra edició on la vostra mirada, de segur serà molt valuosa!

I QUÈ US PODEM OFERIR A CANVI?

Us proposem que sigueu col·laboradors d’un projecte escènic i que la vostra veu sigui present en un moment on normalment és absent.

Obrim un espai on podreu parlar de tu a tu amb els creadors

Us acompanyem “a la cuina” on es preparen les peces que després podeu trobar a la cartellera de qualsevol teatre.

Facilitem la trobada entre públic i artistes abans que tot estigui decidit, quan hi ha moltes preguntes i dubtes que necessiten de respostes, tot això amb una cervesa entre mans!

Per participar a CROQUIS_BCN cal respondre aquest formulari abans del 17 de gener de 2019. L’aforament és limitat i des de l’organització es recomana omplir la sol·licitud el més aviat possible.

I reserva’t les tardes del cap de setmana del 19 i 20 de gener!