caesen
Curs

Viure en escena

Curs d’interpretació en el context del laboratori de gènere DebuT*
Professora: Nur Aiza ,
Dates
Del 18/10/2019 al 20/12/2019
Horaris
Divendres de 16h a 20h
Preu
32€
Idioma
Català
Més informació

Total hores: 32 hores (l’01/11 i el 06/12 no hi ha classe)

Per a més informació contacta amb espaidebut@gmail.com

Descripció del curs

El teatre és emoció. Aquest curs proposa la creació conjunta d’un espai de seguretat per a la investigació teatral a través del joc i del sentir i viure el moment present. Aprendrem principalment a escoltar, jugar, ser lliures i reconèixer els nostres instints i pulsions per reaccionar honestament en escena.

A través d’exercicis d’escolta, moviment, creació i investigació teatral, anirem coneixent les nostres eines actorals per poder desenvolupar-les. Durem a terme exercicis d’entrenament amb música, imatges, textos o objectes. Treballarem també la relació amb l’espai escènic.

Mitjançant el treball d’escenes amb improvisacions i textos (monòlegs i escenes teatrals i cinematogràfiques en parelles i en grup), aprendrem a trobar la veritat del personatge: què sent, com es relaciona, què el mou i com viu el moment present de manera sincera.

Aquest curs forma part del Laboratori DebuT*. DebuT* busca tres perfils:

  • Una dona trans que estigui en un moment de la transició sense haver-se plantejat operacions o haver passat per elles.
  • Un home trans.
  • Un perfil obert.

Els sol·licitants hauran d’enviar un vídeo d’entre 1 i 2 minuts explicant per què estan interessades en participar en aquest projecte. Cal un compromís ferm en el projecte per part seva fins a la mostra que tindrà lloc el mes de juny.

Els interessats a participar-hi han de contactar amb els coordinadors del laboratori (espaidebut@gmail.com) per enviar el vídeo i procedir a la inscripció.

Nur Aiza

Després d’haver cursat Art Dramàtic a la Casona, Centre de Formació i Investigació Teatral a Barcelona, Nur Aiza es trasllada a Madrid per seguir la seva formació com a actriu davant la càmera. Arriba a Cinema Room, un Acting Studio liderat per Christopher Geitz, un director americà graduat per l’Itaca College de Nova York i que ha treballat a Los Angeles com a coach i director. Poc després Geitz dirigirà a Nur en les seves pel·lícules Make up i Casi Amor com a actriu principal i l’obra de teatre Eris Kallisti. Després d’aquests projectes junts, Nur passa a ser assistent de Christopher Geitz, encarregant-se de classes d’interpretació, sessions de coaching actoral, rodatges i obres de teatre, treballant tant en castellà com en anglès.

Cinema: Tea & Sangría. Dir.: Peter Domankiewicz

Curtmetratges destacats: La Otra. Dir. Aleix Masferrer; Jo sóc Jo. Dir. Susanna Caralt

Teatre: Auténtica. Dir. Jaume Gil; Yerma y el Regreso de Victor. Dir. Naiara Herrero; Eris Kallisti. Dir. Christopher Geitz; Little learning. Dir. Matthew Randle.

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Et pot interessar
Curs
Del text a l’acció: eines d’iniciació a la direcció teatral a partir d’un text dramàtic
Curs d'iniciació a l'escenificació i direcció teatral
Del 30/09/2019 al 11/10/2019
Curs
La importància de l’actor en el procés de creació d’un espectacle: del joc de l’actor a la concreció del director, o exactament a la inversa
Taller d’interpretació per a actors amb certa experiència professional
Del 21/10/2019 al 31/10/2019
Curs
El cuerpo en acción. Taller sobre herramientas actorales
Taller d'interpretació per a actors o estudiants avançats
Del 04/11/2019 al 06/11/2019
Curs
El teatre com a joc i la comèdia romàntica com a gènere
Curs eminentment pràctic dirigit a intèrprets i dramaturgs
Del 11/11/2019 al 15/11/2019
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar