caesen
Espectacle

To like or not to like

d’Ada Vilaró, Marc Chornet i Anna Maria Ricart
Data
23/10/2021
Horari

A les 17:30h i a les 19:30h

Espai
Diversos espais
Preu
10€ | 8€ Personatges de la Beckett

Espectacle recomanat a partir de 14 anys

> Comprar entrades

Què és la bellesa i què té a veure amb el control polític i la dissidència? Ho descobrireu en una acció protagonitzada per un seguit de joves intèrprets.

Sinopsi

Potser no hi heu pensat mai, però la idea que tenim de la bellesa constitueix una eina especialment potent de control polític. Es potencia mitjançant les xarxes socials, però aquestes mateixes eines de control poden estar, a la vegada, al servei de la dissidència. Ho entendreu perfectament veient l’acció que protagonitza un grup de joves que no encaixa en els estàndards de la publicitat actual. Persones que pateixen una discriminació per qüestions de raça, de gènere, d’identitat o simplement per no encaixar dins els cossos normatius amb els quals se’ns bombardeja contínuament a través de les pantalles. A través d’auriculars sense fil, endinseu-vos en un site-specific per gaudir d’una experiència immersiva on els cossos, la paraula i l’espai sonor seran els vostres companys de viatge.

Dramatúrgia: Ada Vilaró
Direcció escènica: Ada Vilaró
Repartiment: Joel Cojal, Elaine Grayling, Nil Martín i Alba Roldán

Assessorament dramatúrgic: Anna Maria Ricart
Ajudantia de direcció: Toni Guillemat
Composició musical i espai sonor: Gerard Marsal
Dispositiu escènic: Marc Chornet
Fotografia: Prateek Katyal
Producció administrativa: Imma Romero
Agraïments: Marc Vidal, Queralt Prats d’Artransforma, Núria Marquès, Aisa Serra, Ander Puig, La Bobina, David Teixidó, Ivet Zamora, Freyja Palau, Marina Alegre i totes i tots els joves que hi han participat.

Una proposta del Festival Escena Poblenou i la cia. Ada Vilaró en col·laboració amb la Fundació Joan Brossa i Projecte Ingenu.

Un projecte subvencionat per l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya), l’Ajuntament de Tarragona i l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar