caes

Bàrbara Mestanza

Estudia teatre musical, direcció i dramatúrgia a l’escola Eòlia i teatre de text a l’Institut de Teatre de Barcelona. A part dels seus estudis principals també ha realitzat alguns cursos a la sala Beckett, a l’escola Cristina Rota i ha estudiat amb professors com Txiqui Berraondo, Pere Sais, Pablo Ley, Josep Galindo, Ferran Madico, Fernando Piernas etc.

Comença la seva carrera amb el musical Annie representat al teatre Victòria i el Novedades de Barcelona, ​​poc després participa en diferents òperes al Liceu i treballa com dobladora fins a l’actualitat. El 2009 participa a La casa de Bernarda Alba dirigida per Lluís Pasqual i fa gira per Madrid i Milà. Més tard, crea amb Paula Malia i Paula Ribó el grup de música The Mamzelles amb el qual creen el polèmic anunci Envàs on vas?, fan gira per Espanya i treuen dos discos. També creen la companyia The Mamzelles Teatre amb la qual realitzen diverses obres representades en teatres com el Teatre Poliorama, Teatre Lliure, Àtrium, Círcol Maldà, Plataforma I + D i La Seca. S’estrena com codirectora amb l’obra Orgia estrenada a l’espai Lliure i com a directora amb l’obra F.A.M.Y.L.I.A. estrenada a la sala Atrium i La Seca. Comença a treballar al programa Crackòvia fent de Sara Carbonero i altres personatges i, després, fa de jurat al talent show Oh Happy Day de TV3. També participa amb un personatge secundari en la sèrie Sin Identidad d’Antena3 i amb un paper protagonista en la diària Amar es para siempre (Antena3). Com a dramaturga i directora, també ha estrenat MAFIA, guanyadora del primer premi Despertab i Singlot 2018. Amb aquesta peça fa dues temporades en sala Àtrium, la porten a la Sala Barts de Barcelona i fa una petita gira per Mèxic.

Mentrestant, imparteix cursos de creació dramàtica i participa com a protagonista en la sitcom La Pelu de TVE1. En els últims anys, estrena en sala Àtrium, la sala Beckett i el teatre Pavon (Madrid) els seus nous projectes com a actriu, dramaturga i directora POCAHONTAS o la verdadera historia de una traviesa i La mujer más fea del mundo. A més estrena una peça coproduïda pel Festival Grec i La MAMA theatre (NY) al Festival Grec 2019 i participa com a actriu a la nova sèrie diària de TVE Mercado Central amb un personatge fix.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar