caes

Bàrbara Mestanza

Actriu, directora, dramaturga, cantant i compositora. Estudia teatre musical, direcció i dramatúrgia a l’escola Eòlia i teatre de text a l’Institut del Teatre de Barcelona. A part dels seus estudis principals també ha realitzat alguns cursos a la sala Beckett, a l’escola Cristina Rota i ha estudiat amb professors com Txiqui Berraondo, Pere Sais, Pablo Ley, Josep Galindo, Ferran Madico, Ferran Cames etc.

Comença la seva carrera amb el musical Annie representat al teatre Victòria i el Novedades de Barcelona. Poc després, participa en diferents òperes al Liceu i treballa com dobladora fins a l’actualitat. El 2009 participa a La casa de Bernarda Alba dirigida per Lluís Pasqual i fa gira amb ella per Madrid i Milà. Més tard, crea amb Paula Malia i Paula Ribó el grup de música The Mamzelles amb el qual creen el polèmic anunci Envàs on vas? i ​​treuen dos discos. També creen la companyia The Mamzelles Teatre amb la qual realitzen diverses obres representades en teatres com el Teatre Poliorama, el Teatre Lliure, la Sala Atrium, el Círcol Maldà, el Teatre Eòlia i La Seca. S’estrena com a codirectora amb l’obra Orgia estrenada a l’Espai Lliure i com a directora amb F.A.M.Y.L.I.A, estrenada a la Sala Atrium i La Seca.

Comença a treballar al programa televisiu Crackòvia fent de Sara Carbonero i altres personatges i, després, fa de jurat al talent show Oh Happy Day de TV3. També participa amb el paper d’Ana a la sèrie Sin Identidad d’Antena3 i el de Carmen Montilla a la diària Amar es para siempre.

Com a dramaturga i directora, també ha estrenat  Taylor Swift, peça de microteatre, i Mafia, guanyadora del primer premi Despertalab estrenada a la Sala Atrium de Barcelona i amb la qual han fet una petita gira per Mèxic. Mentrestant, imparteix cursos de creació dramàtica i recentment l’hem pogut veure com a actriu en un paper protagonista de la sitcom La Pelu de TVE1.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar