caes

María Velasco

Doctora en Comunicació Audiovisual, escriptora, creadora escènica i coordinadora del Màster en Pensament i Creació Escènica Contemporània de l’ESADCYL.

Ha publicat més de dotze obres de teatre, entre les quals destaquen Manlet, Líbrate de las cosas hermosas que te deseo, Si en el árbol un burka o Escenas de Caza, totes estrenades (CDN, Pavón-El Kamikaze, red alternativa i festivals internacionals). Ha obtingut premis com l’accèssit Marqués de Bradomín o el Premi Ciutat de València Max Aub, i alguns dels seus títols han estat traduïts a l’eusquera, al francès, a l’italià o al turc. Com a directora d’escena, ha dirigit Günter, Los Dolores Redondos (acción) o La Espuma de los días. També ha firmat adaptacions (entre elles, sarsuela), creacions teatrals per a adolescents, dramatúrgies per a dansa (col·laborant amb la companyia italoespanyola Kor’sia) i guions de cinema.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar