caes

Pol Galofre

(Barcelona, 1987)

Pol Galofre Molero (Barcelona, 1987) és graduat en cinema i audiovisuals (especialitzat en so i documental). També és activista trans i feminista i actualment és un dels dinamitzadors i coordinadors de l’Espai Trans i de Cultura Trans. Juntament amb Miguel Missé ha editat el llibre Políticas Trans – Una antología de textos desde los estudios trans norteamericanos (EGALES, 2016). Ha dirigit el curt documental Feines per gent valenta, per a l’Ajuntament de Barcelona, i el curt ​Les Coses que Importen, premiat al festival ​Dona’m cine.

Ha treballat com a coordinador de projectes a La Xixa, fem comunitat. Actualment és docent en el Màster Gènere i Comunicació de la UAB i formador des del Col·lectiu i+ en l’àmbit de la diversitat sexual i de gènere amb perspectiva interseccional, on també treballa com a tècnic de gestió de projectes. Col·labora també estretament amb La Bonne, Centre de Cultura de Dones, tant a nivell activista com de tècnic de so.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar