caesen
Xerrada

Trobada virtual entre Daniel Veronese i Andreu Gomila

Teatre de l'Amèrica Llatina

L’edició d’enguany del Grec Festival de Barcelona posava la mirada a l’Amèrica Llatina i, malgrat les inclemències de la Covid-19, que impedeixen el viatge i el desplaçament transoceànic, des de la Beckett mirarem de contribuir igualment en aquest coneixement, a través de les possibilitats que ens ofereix la tecnologia de les comunicacions en xarxa. És per això que proposem una sèrie de converses en profunditat amb alguns creadors i creadores llatinoamericans, seleccionats precisament per la seva vinculació al que havia d’haver estat el Grec 2020. Ho fem de la mà d’algunes i alguns periodistes especialitzats que ens permetran una aproximació rigorosa a cadascuna de les figures.

Dimecres 22 de juliol el dramaturg Daniel Veronese conversarà amb el periodista cultural Andreu Gomila en una trobada especial que constarà de tres parts:

  • Xerrada de Daniel Veronese amb Andreu Gomila sobre la seva nova obra Otoño Invierno i el procés de treball que duu a terme en aquests temps de Covid-19.
  • Vídeo del procés d’assaigs.
  • Col·loqui amb els espectadors que ens segueixin per zoom.

Daniel Veronese

Autor, adaptador, actor i director teatral. Membre fundador del grup de teatre experimental El Periférico de Objetos, creat el 1989. Va comissionar el Festival Internacional de Teatre de Buenos Aires les edicions de 1999, 2001, 2003 i 2005. Ha rebut nombrosos premis, entre ells el KONEX de Platino, Beca Antorchas, el Primer Premio Municipal de Dramaturgia, el Primer Premio Nacional de Dramaturgia i el MAX Iberoamericano. Els seus espectacles i obres s’han presentat en nombroses ciutats d’Amèrica, Europa i Àsia. Els seus textos han estat traduïts al francès, alemany, italià, anglès i portuguès.

Aquesta activitat forma part del Grec en Obert dins del marc del Grec 2020 Festival de Barcelona.

Et pot interessar
Nova normalitat, vella normativitat?
Amb Sira Abenoza, Roger Bernat i David Fernàndez
20/07/2020
Lectura dramatitzada XV Obrador d'estiu
Bisos blaus
de Roc Esquius
21/07/2020
Lectura dramatitzada XV Obrador d'estiu
Qui estigui lliure
de Xavi Buxeda
23/07/2020
Lectura dramatitzada XV Obrador d'estiu
El combat del segle
de Denise Duncan
24/07/2020
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar