Promoció especial Cicle Josep Maria Miró

Amb l'entrada dels dos espectacles del cicle, la resta d'activitats són gratuïtes
Dates
Del 24/01/2018 al 25/02/2018

Si adquireixes entrades pels espectacles Olvidémonos de ser turistas Nerium Parkpodràs accedir a la resta d’activitats d’El teatre de Josep Maria Miró de manera gratuïta! A part dels espectacles, el cicle compta amb dues lectures dramatitzades de textos escollits per l’autor, dues xerrades sobre la seva obra i col·loquis postfunció. Consulta aquí totes les activitats del cicle!

Com ho has de fer?

Compra les entrades dels dos espectacles i envia el pdf a reserves@salabeckett.cat, indicant a quines activitats del cicle vols assistir. Nosaltres et farem la reserva. El dia de la lectura o la xerrada, només hauràs de venir a la taquilla i dir el teu nom.

Compra aquí la teva entrada per Olvidémonos de ser turistas.

Compra aquí la teva entrada per Nerium Park.

El teatre de Josep Maria Miró

Mestre en la creació de situacions carregades de misteri dramàtic i excel·lent disseccionador de sentiments com ara la por i la desconfiança d’uns cap als altres per molt a prop que ens tinguem, Josep Maria Miró s’ha convertit en un dels dramaturgs catalans de la seva generació (i quina generació!) més estrenats, premiats i reconeguts a l’estranger. I ho ha fet abordant temes que preocupen la societat en què viu amb un afilat sentit crític i un bon olfacte per captar les contradiccions ètiques i morals del nostre món.

Per tot plegat, la Beckett li dedica un cicle temàtic del 24 de gener al 25 de febrer que inclou l’estrena d’una nova obra seva escrita expressament per a l’ocasió, Olvidémonos de ser turistas (una coproducció amb el Teatro Español), recupera Nerium Park, que gairebé no es va poder veure a Barcelona, i aprofundeix en el sentit i el valor del conjunt de la seva obra amb xerrades d’experts i lectures d’obres que ell mateix ens ha recomanat.

Les activitats al voltant de la figura de l’autor s’organitzen conjuntament amb el Teatre Nacional de Catalunya.

Et pot interessar
Olvidémonos de ser turistas
de Josep Maria Miró
Del 24/01/2018 al 25/02/2018
Nerium Park
de Josep Maria Miró
Del 01/02/2018 al 25/02/2018
Desig
de Josep Maria Benet i Jornet
07/02/2018
La benvinguda
de Marc Guevara
21/02/2018