Espectacle

Nerium Park

de Josep Maria Miró
Dates
De l'01/02/2018 al 25/02/2018
Horari

De dijous a dissabte, 20h

Diumenge, 18h

Durada
1h 15min
Espai
Sala de dalt
Preu
15€ | Personatges de la Beckett: 10€
Descomptes i promocions

Josep Maria Miró és un dels dramaturgs catalans contemporanis més estrenats actualment arreu del món. La Sala Beckett li dedica un cicle que inclou dos espectacles: Olvidémonos de ser turistas Nerium Park. A més a més, conjuntament amb el TNC, es duran a terme diverses activitats per conèixer l’obra de l’autor, la seva trajectòria, els seus referents i el procés d’internacionalització que estan vivint els seus textos.

Nerium Park (2012) va guanyar el premi Quim Masó per unanimitat i va ser reconeguda pel premi literari Jaume Vidal i Alcover. S’ha pogut veure a Argentina (actualment està en cartell per tercera temporada consecutiva), Mèxic, Miami, Xipre, Romania i Uruguai.

Aquest espectacle forma part del cicle El teatre de Josep Maria Miró.

Sinopsi

En Gerard i la Marta s’han traslladat a una flamant urbanització acabada de construir. Són joves, tenen feina i volen millorar socialment, però no haurà passat ni un mes de la seva arribada quan s’adonen que res és com s’esperaven que seria.

L’obra transcorre en dotze escenes, cadascuna corresponent a un mes de l’any, i pren com a nom el baladre (del llatí Nerium Oleander), un arbust ornamental i tòxic, àmpliament consensuat per habitar en aquestes noves urbanitzacions i zones de carretera.

Nerium Park és un thriller social que és alhora un retrat fidel de la generació criada sota la ideologia del pelotazo urbanístic i la descripció de la superficialitat de les relacions humanes. Quina és la base de les nostres relacions? Som tan materialistes com els altres? Estem preparats per al pitjor?

Autoria i direcció: Josep Maria Miró

Repartiment: Roger Casamajor i Alba Pujol

Escenografia: Enric Planas
Il·luminació: David Bofarull (A.A.I)
Vestuari: Albert Pascual
Música: Cales Cors
Fotografia: David Rey

Una producció de la Sala Beckett a partir de la producció de Verins Escènics

Et pot interessar
Olvidémonos de ser turistas
de Josep Maria Miró
Del 24/01/2018 al 25/02/2018
Teatre i vida
Conversa entre Xavier Albertí i Josep M. Miró
08/02/2018
Desig
de Josep Maria Benet i Jornet
07/02/2018
La benvinguda
de Marc Guevara
21/02/2018