CA ES EN
Espectacle

Nerium Park

de Josep Maria Miró
Dates
De l'01/02/2018 al 25/02/2018
Horari

De dijous a dissabte, 20h

Diumenge, 18h

Espai
Sala de dalt

Josep Maria Miró és un dels dramaturgs catalans contemporanis més estrenats actualment arreu del món. La Sala Beckett li dedica un cicle que inclou dos espectacles: Olvidémonos de ser turistas Nerium Park. A més a més, conjuntament amb el TNC, es duran a terme diverses activitats per conèixer l’obra de l’autor, la seva trajectòria, els seus referents i el procés d’internacionalització que estan vivint els seus textos.

Nerium Park (2012) va guanyar el premi Quim Masó per unanimitat i va ser reconeguda pel premi literari Jaume Vidal i Alcover. S’ha pogut veure a Argentina (actualment està en cartell per tercera temporada consecutiva), Mèxic, Miami, Xipre, Romania i Uruguai.

Aquest espectacle forma part del cicle El teatre de Josep Maria Miró.

Sinopsi

En Gerard i la Marta s’han traslladat a una flamant urbanització acabada de construir. Són joves, tenen feina i volen millorar socialment, però no haurà passat ni un mes de la seva arribada quan s’adonen que res és com s’esperaven que seria.

L’obra transcorre en dotze escenes, cadascuna corresponent a un mes de l’any, i pren com a nom el baladre (del llatí Nerium Oleander), un arbust ornamental i tòxic, àmpliament consensuat per habitar en aquestes noves urbanitzacions i zones de carretera.

Nerium Park és un thriller social que és alhora un retrat fidel de la generació criada sota la ideologia del pelotazo urbanístic i la descripció de la superficialitat de les relacions humanes. Quina és la base de les nostres relacions? Som tan materialistes com els altres? Estem preparats per al pitjor?

Autoria i direcció: Josep Maria Miró

Repartiment: Roger Casamajor i Alba Pujol

Escenografia: Enric Planas
Vestuari: Albert Pascual

Una producció de la Sala Beckett a partir de la producció de Verins Escènics

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar