caesen
Espectacle

Cançó per tornar a casa

T de Teatre / Denise Despeyroux
Traductor
Companyia
T de Teatre
Dates
Del 02/07/2019 al 28/07/2019
Horari

De dimarts a dissabte, 21h.
Diumenge, 18h.

Durada
1h 30min
Espai
Sala de dalt
Preu
D'11€ a 22€
> Comprar entrades

Què passa quan es retroben tres “ex actrius” unides per l’èxit i separades pel fracàs? I què passa si en el seu camí es creua un hipnotitzador que fuig de la justícia i que assumeix davant d’elles la falsa identitat d’un dramaturg escocès? T de Teatre, una de les companyies teatrals més populars del país, s’uneix a l’autora i directora Denise Despeyroux per protagonitzar aquesta fantasiosa proposta amb humor i pinzellades de drama.

Sinopsi

Renata, en plena crisi existencial, enreda la Rita i la Greta perquè la vagin a veure al vell casalot heretat de la seva mare en un remot poble català. Vint-i-sis anys enrere, totes tres van ser responsables del primer gran èxit del dramaturg escocès Malcolm Logan; ara no són res. Però el destí vol que, mentre es produeix aquest retrobament, coincideixin dos fets més. D’una banda, el dramaturg cèlebre, que ha estat sempre un llop estepari que fuig de la societat, decideix retirar-se en el cim de la carrera per a anar-se a viure al bosc. D’altra banda, Jonás, hipnotitzador expert, acaba de viure, amb la seva ajudant Valentina, un succés tràgic que el manté pendent d’un judici. Quan les tres amigues i els dos fugitius coincideixin a la taverna del poble, Renata no tindrà cap mena de dubte: aquest home de semblant turmentat és en Malcolm Logan i cal convèncer-lo que escrigui per a elles el seu últim i definitiu èxit. Per la seva banda, Jonás, en plena crisi d’identitat, no deixarà passar aquesta oportunitat de convertir-se en el cèlebre i enigmàtic geni.

Denise Despeyroux i T de Teatre

Denise Despeyroux és una autora, directora d’escena, actriu, docent i guionista amb quinze obres estrenades a sales de Madrid, Barcelona, Buenos Aires i Montevideo. Títols com La Realidad, Carne viva, Los dramáticos orígenes de las galaxias espirales i Un tercer lugar han aconseguit que se la reconegui com una de les veus més singulars i interessants de la dramatúrgia espanyola contemporània. Ara signa Cançó per tornar a casa, la nova producció de les T de Teatre.
La companyia, amb una trajectòria de gairebé trenta anys i més d’un milió d’espectadors, ha creat onze espectacles que van de Petits contes misògins a Com pot ser que t’estimi tant, Delicades, Premis i càstigs o E.V.A.. Han treballat amb alguns dels autors i directors més interessants de l’escena contemporània, entre els quals Alfredo Sanzol, Ciro Zorzoli, Javier Daulte o Julio Manrique.

Aquest espectacle té servei d’acollida d’infants els diumenges

Més informació, aquí.

Autoria i direcció: Denise Despeyroux
Traducció: Sergi Belbel

Repartiment: Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla, Jordi Rico i Àgata Roca.

Escenografia: Alejandro Andújar
Vestuari: Mamen Duch
Il·luminació: Rubèn Taltavull
Música original: Pablo Despeyroux
So: Roger Ábalos
Ajudantia de direcció: Carles Armengol
Producció executiva: Daniel López-Orós

Una producció de T de Teatre.

Amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya.

Amb la col·laboració del Grec 2019 Festival de Barcelona.

Et pot interessar
Espectacle
La lleugeresa i altres cançons
d'Ivan Benet i Víctor Borràs
Del 25/04/2019 al 12/05/2019
Espectacle
Els ocells
de La Calòrica a partir de l'obra d'Aristòfanes
Del 02/05/2019 al 26/05/2019
Espectacle
La marca preferida de las hermanas Clausman
de Victoria Szpunberg
Del 04/06/2019 al 16/06/2019
Espectacle
Amor mundi
de Victoria Szpunberg
Del 27/06/2019 al 28/07/2019
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar