caesen
Espectacle

L’altre

de Roc Esquius
Direcció
Dates
Del 27/04/2022 al 29/05/2022
Espai
Sala de baix

Ubicada en un futur que sembla més llunyà del que és en realitat, Roc Esquius ens proposa un joc provocatiu, divertit, enginyós i ple de sorpreses sobre la tensió entre la ciència i l’ètica en el nostre món, fatalment abocat a la tecnologia i a la deshumanització.

Hi trobem, a més a més, i tal com suggereix el mateix títol, un retrat sensible i sincer sobre la importància dels altres en les nostres vides i sobre la transcendència de l’amistat. I tot plegat, amb una estructura dramatúrgica i amb un joc interpretatiu frenètic, esbojarrat, hilarant i captivador.

Sinopsi

El Claudi, principal inversor de l’empresa tecnològica Visos Blaus, ha encarregat al seu director, l’Agustí, un projecte que haurà de revolucionar el futur de la humanitat.

El Conrad, enginyer en cap de Visos Blaus, té problemes d’ordre tècnic, però sobretot ètic amb el producte, de manera que contracta l’Adrià, una jove promesa de l’enginyeria.

Paral·lelament, els subjectes de prova del producte: el Carles i l’Andreu, treballen sense treva a les ordres dels enginyers, per tal de perfeccionar-lo i millorar-ne les competències i el funcionament.

Aquest espectacle forma part del cicle MÀQUINA PERSONA, Intel·ligència Artificial i creació que vol alimentar les reflexions al voltant de la Intel·ligència Artificial partint dels supòsits filosòfics i artístics en processos de creació híbrida.

Autoria: Roc Esquius
Direcció: Sergi Belbel

Repartiment: Francesc Casanovas i Àlex Ferré

Il·luminació: Kiko Planas
Escenografia: Max Glaenzel
Vestuari: Pau Aulí
So: David Solans
Ajudantia de direcció: Roc Esquius

Una producció de la Sala Beckett

Et pot interessar
La màquina de parlar
de Victoria Szpunberg
Del 21/04/2022 al 08/05/2022
Ware
de Matriu.id
Del 20/05/2022 al 22/05/2022
Semimuntat
Estiu ardent
de Josep Maria Benet i Jornet
Del 20/06/2022 al 22/06/2022
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar