caes

Sixto Paz

Companyia resident 2016-17

La companyia Sixto Paz va néixer l’any 2013 amb voluntat d’arribar per quedar-se. Formada inicialment per 7 individus no tots necessàriament lligats al teatre en els seus orígens, tenen clar que el teatre no és tan sols un art sinó també una forma de vida, i per tant, una activitat que ha de ser sostenible. Al llarg de la seva trajectòria han reinventat la relació del teatre amb els espectadors, han promogut diverses iniciatives pel que fa a la manera d’arribar al públic i dialogar amb aquest abans, després i durant la representació. Però sobretot han sabut proposar obres d’actualitat i temes d’interès en cadascun dels seus treballs.
Entre els seus col·laboradors habituals compten amb el dramaturg Jan Vilanova, de qui vam veure a la Sala Beckett la seva obra hISTÒRIA, i que també signa el text que van estrenar fruit de la residència a la Sala Beckett: Dybbuk.
La cia Sixto Paz ha estrenat fins ara: Si existeix encara no ho he trobat de Nick Payne, direcció de Marilia Samper (Sala Beckett, 2013); Elvis & Whitney d’Ivan Tomás, direcció de Pau Roca (Teatre Poliorama, 2013); Pulmons de Duncan Macmillan, direcció de Maria Samper (Sala Beckett, 2014); Lliga de Teatre (2014); L’efecte de Lucy Prebble, direcció de Carol López (Sala Beckett, 2015); Bruno & Jan (& Albert) de Jan Vilanova Claudín, direcció de Pau Roca (Círcol Maldà, 2015); hISTÒRIA de Jan Vilanova Claudín, direcció de Pau Roca (Sala Beckett, 2016); PRETTY de Neil LaBute, direcció de Marilia Samper (La Villarroel, 2016), Dybbuk de Jan Vilanova Claudín, direcció de Pau Roca (Temporada Alta i Sala Beckett, 2016-2017); Tender Napalm de Philip Ridley, direcció: Pau Roca (Sala Beckett i Festival Grec, 2017); Bull de Mike Bartlett, direcció de Pau Roca (La Villarroel, 2018); Les Coses Excepcionals, direcció: Sixto Paz (Club Capitol, 2018); Así Bailan Las Putas de Jan Vilanova, direcció de Pau Roca (Festival Grec, 2019); Classe d’Iseult Golden and David Horan, direcció de Pau Carrió (La Villarroel, 2021) i Salvació Total Imminent Immediata Terrestre i Col·lectiva de Tim Crouch, direcció de Pau Roca (Sala Beckett i Festival Grec, 2021).

L’equip Sixto:
Pau Roca: Direcció Artística
Adriana Nadal i Pol Cornudella: Producció i comunicació
Paula Bosch: Cap tècnic i escenògrafa

Més informació sobre Sixto Paz: http://www.sixtopazproduccions.com/

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar