caes

Sixto Paz

Companyia resident 2016-17

La companyia Sixto Paz va néixer l’any 2013 amb voluntat d’arribar per quedar-se. Formada per 7 individus no tots necessàriament lligats al teatre en els seus orígens, tenen clar que el teatre no és tan sols un art sinó també una forma de vida, i per tant, una activitat que ha de ser sostenible. Al llarg de la seva encara curta, però intensa trajectòria han reinventat la relació del teatre amb els espectadors, han promogut diverses iniciatives pel que fa a la manera d’arribar al públic i dialogar amb aquest abans, després i durant la representació. Però sobretot han sabut proposar obres d’actualitat i temes d’interès en cadascun dels seus treballs.
Entre el seu equip de creadors compten amb el dramaturg Jan Vilanova, de qui ja vam veure a la Sala Beckett la seva anterior obra hISTÒRIA, i que signa el text de la nova creació que estrenaran fruit de la residència d’aquest any a la Sala Beckett.
La cia Sixto Paz ha estrenat fins ara: Si existeix encara no ho he trobat de Nick Payne, direcció de Marilia Samper (Sala Beckett, 2013); Elvis & Whitney d’Ivan Tomás, direcció de Pau Roca (Teatre Poliorama, 2013); Pulmons de Duncan Macmillan, direcció de Maria Samper (Sala Beckett, 2014); Lliga de Teatre (2014); L’efecte de Lucy Prebble, direcció de Carol López (Sala Beckett, 2015); Bruno & Jan (& Albert) de Jan Vilanova Claudín, direcció de Pau Roca (Círcol Maldà, 2015); hISTÒRIA de Jan Vilanova Claudín, direcció de Pau Roca (Sala Beckett, 2016); PRETTY de Neil LaBute, direcció de Marilia Samper (La Villarroel, 2016), Dybbuk de Jan Vilanova Claudín, direcció de Pau Roca (Temporada Alta i Sala Beckett, 2016-2017)

L’equip Sixto:
Pau Roca: Direcció Artística
Jan Vilanova Claudín: Dramatúrgia
Adriana Nadal: Producció i comunicació
David Costa: Promoció i màrketing
Paula Bosch: Cap tècnic i escenògrafa
Gerard Belenes: Gerència
Maria Antolín: Nous Públics

Més informació sobre Sixto Paz: http://www.sixtopazproduccions.com/

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar