Curs

Cada moment de la vida quotidiana és polític

Curs avançat d’escriptura dramàtica
Dates
Del 13/07/2017 al 15/07/2017
Dies
De dijous a dissabte
Horaris
De 10h a 14h i de 15:30h a 17:30h (el dissabte, només matí)
Preu
210€ (dinar inclòs)
Més informació

Total hores: 16h
Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

Descomptes i promocions
Descripció del curs

Sasha Marianna Salzmann, autora de Llengua Materna Mameloschn, és una de les dramaturgues més interessants del panorama teatral alemany.

Què vull escriure, jo? Què vol aquest jo i qui és realment aquest jo en relació amb el conjunt de la societat?

En aquest intercanvi d’impressions sobre l’escriptura com a procés polític i ancoratge artístic, Sasha Marianna Salzmann parlarà amb els i les participants sobre estratègies, ofici i inspiració en la vida quotidiana. Com tradueixo situacions polítiques en relacions personals dalt d’un escenari i com les històries privades entre persones són un microcosmos que reprodueix el macrocosmos?

Treballarem sobre preguntes concretes; en el millor dels casos, amb textos que s’estiguin treballant en aquell moment. Però això no serà un requisit.

Aquest curs s’impartirà en alemany i disposarà de traducció consecutiva. L’escriptura sempre es podrà fer en la llengua materna dels participants.

L’Obrador d’estiu de la Sala Beckett forma part del GREC 2017 Festival de Barcelona.

Amb el suport del Goethe Institut-Barcelona

gi_logo_horizontal_black_srgb

Sasha Marianna Salzmann

Sasha Marianna Salzmann és una novel·lista, dramaturga, assagista i comissària de teatre. Les seves obres (entre les quals destaca Llengua materna Mameloschn, que es va poder veure a la Sala Beckett el 2016) han estat traduïdes a més de 20 idiomes i han rebut guardons com el Premi de Teatre de l’Acadèmia de les Arts 2020. L’any 2017 es va publicar la seva primera novel·la, Außer sich, que ha estat traduïda a 16 idiomes (entre ells el català, amb el títol de Fora de si). La tardor del 2021 es va publicar Im Menschen muss alles herrlich sein. Ambdues novel·les van ser nominades al Premi Alemany del Llibre. El 2022 Sasha Marianna Salzmann va rebre el premi de Literaturhäuser per la seva “obra excepcional”.

Informació important

L’admissió es farà segons l’ordre d’arribada de les sol·licituds i la valoració del currículum, que cal enviar (amb fotografia inclosa), omplint el formulari de la dreta.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs, que cal abonar en el termini d’una setmana un cop rebut el mail d’acceptació corresponent.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se a un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%). En cas que l’alumne es doni de baixa, se li retornarà el 75% de la matrícula, sempre que ho comuniqui, com a mínim, 10 dies abans de l’inici del curs.

Et pot interessar
Del subconscient a la pàgina
Curs avançat d’escriptura dramàtica
Del 10/07/2017 al 12/07/2017
La paraula com a plataforma d’acció
Curs d’interpretació
Del 11/07/2017 al 15/07/2017
Del subconscient a la pàgina
Curs avançat d’escriptura dramàtica
Del 10/07/2017 al 12/07/2017
Conversa, diàleg, digressions i màquina de conversa: al voltant de la paraula
Curs avançat d’escriptura dramàtica
Del 06/07/2017 al 08/07/2017