caesen
Curs

Cada moment de la vida quotidiana és polític

Curs avançat d’escriptura dramàtica
Dates
Del 13/07/2017 al 15/07/2017
Dies
De dijous a dissabte
Horaris
De 10h a 14h i de 15:30h a 17:30h (el dissabte, només matí)
Preu
210€ (dinar inclòs)
Més informació

Total hores: 16h
Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

Descomptes i promocions
Descripció del curs

Sasha Marianna Salzmann, autora de Llengua Materna Mameloschn, és una de les dramaturgues més interessants del panorama teatral alemany.

Què vull escriure, jo? Què vol aquest jo i qui és realment aquest jo en relació amb el conjunt de la societat?

En aquest intercanvi d’impressions sobre l’escriptura com a procés polític i ancoratge artístic, Sasha Marianna Salzmann parlarà amb els i les participants sobre estratègies, ofici i inspiració en la vida quotidiana. Com tradueixo situacions polítiques en relacions personals dalt d’un escenari i com les històries privades entre persones són un microcosmos que reprodueix el macrocosmos?

Treballarem sobre preguntes concretes; en el millor dels casos, amb textos que s’estiguin treballant en aquell moment. Però això no serà un requisit.

Aquest curs s’impartirà en alemany i disposarà de traducció consecutiva. L’escriptura sempre es podrà fer en la llengua materna dels participants.

L’Obrador d’estiu de la Sala Beckett forma part del GREC 2017 Festival de Barcelona.

Amb el suport del Goethe Institut-Barcelona

gi_logo_horizontal_black_srgb

Sasha Marianna Salzmann

Sasha Marianna Salzmann és escriptora freelance i viu entre Berlín i Istanbul. Va néixer l’any 1985 a Volgograd i es va criar a Moscou. L’any 1995 va emigrar a Alemanya, on va estudiar Literatura, Art Dramàtic i Estudis de Comunicació a la Universitat de Hildesheim, abans de guanyar una plaça al curs «Szenisches Schreiben» (Escriure per a l’escena) a la Universitat de les Arts de Berlín el 2008. Després d’això, va treballar com a directora adjunta i dramaturga adjunta al Schauspielhaus de Hannover i al Theaterhaus Jena. Els seus poemes, assaigs i obres curtes s’han publicat en diverses revistes. És cofundadora de la revista cultural i social freitext. La seva opera prima, Weißbrotmusik, va guanyar el premi Wiener Wortstaetten l’any 2009 i el premi IKARUS el 2012, i la van convidar a diversos festivals. El gener de 2012 va rebre el Premi Kleist per a Joves Dramaturgs en reconeixement de la seva obra Muttermale Fenster Blau. El 2013, la seva obra Muttersprache Mameloschn (Llengua mare Mameloschn) va rebre el guardó de «millor obra de l’any» als premis del públic Mülheimer. El mateix any, ella i la seva obra van ser nominades al premi d’obra i dramaturg de l’any per la revista alemanya de crítica de teatre Theater heute. Des de l’any 2013, és escriptora resident al teatre Maxim Gorki de Berlín, on va ser la directora artística d’Studio Я fins al 2015. Actualment, segueix escrivint diverses obres de teatre i, al mateix temps, està treballant en la seva primera novel·la.

Més informació sobre aquesta autora, aquí.

Informació important

L’admissió es farà segons l’ordre d’arribada de les sol·licituds i la valoració del currículum, que cal enviar (amb fotografia inclosa), omplint el formulari de la dreta.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs, que cal abonar en el termini d’una setmana un cop rebut el mail d’acceptació corresponent.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se a un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%). En cas que l’alumne es doni de baixa, se li retornarà el 75% de la matrícula, sempre que ho comuniqui, com a mínim, 10 dies abans de l’inici del curs.

Et pot interessar
Del subconscient a la pàgina
Curs avançat d’escriptura dramàtica
Del 10/07/2017 al 12/07/2017
La paraula com a plataforma d’acció
Curs d’interpretació
Del 11/07/2017 al 15/07/2017
Del subconscient a la pàgina
Curs avançat d’escriptura dramàtica
Del 10/07/2017 al 12/07/2017
Conversa, diàleg, digressions i màquina de conversa: al voltant de la paraula
Curs avançat d’escriptura dramàtica
Del 06/07/2017 al 08/07/2017
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar