CA ES
Espectacle

La lleugeresa i altres cançons

d'Ivan Benet i Victor Borràs
Direcció
Dates
Del 25/04/2019 al 12/05/2019
Horari

De dijous a dissabte, 20h
Diumenge, 18h

Espai
Sala de dalt
Preu
15€ | Personatges de la Beckett: 8€
> Comprar entrades

Es pot fer un espectacle a partir de l’obra d’un filòsof? Poden les idees crear acció, música i imatges? L’obra de Lipovetsky és plena d’exemples, d’anàlisi de situacions que han esdevingut paradigmàtiques de la nostra existència i que de ben segur es poden traduir en situacions, paraules i actes que siguin teatrals.

Un espectacle a mig camí entre el monòleg, el musical i el cabaret, molt inspirat en el misteri de David Lynch amb el que Ivan Benet debuta com a autor, acompanyat per Victor Borràs, de Teatre Nu.

Sinopsi

Una infermera ha hagut de deixar la feina: tancada a casa seva es mirarà al mirall i no es reconeixerà. Reconstruirà els fets en forma de monòleg interior. A través de les cançons alleugirà la seva condició d’animal hipermodern. Un thriller musical. Un homenatge a les infermeres i un conte cantat per mostrar l’impuls que ens empeny a trencar lligams, a abandonar-nos a la provisionalitat, l’evanescència, la frivolitat i la virtualitat.

Cia. Teatre Nu

És un col·lectiu de professionals de l’art escènic que creen i fan girar les seves pròpies creacions. Creuen en el teatre com un art comunitari, en què la suma de talents individuals fa créixer cada nou projecte, mirant sempre d’aprendre i sorprendre’ns. Son de Sant Martí de Tous, un petit poble de la comarca de l’Anoia, des d’on miren d’exportar arreu el seuprojecte. L’espai on treballen, La Casa del Teatre Nu, és un local obert al públic i als professionals per acollir inquietuds, idees, projectes i múltiples sensibilitats. La Cia. Teatre Nu està formada per Maria Hervás, Víctor Borràs, Francesc Mas, Montse Pelfort, Gerard Palomas i Paula Crespo.

Autoria: Ivan Benet i Victor Borràs
Direcció: Ivan Benet

Repartiment: Aida Oset

Escenografia: Clàudia Vilà
Il·luminació: Ganecha Gil Gracia
Vestuari: Maria Armengol
Espai sonor: Guillem Llotje
Música: Aida Oset
Músics de “Don’t ask me why”: Pablo Yupton, Roger Giménez i Pablo Campos
Fotografia: Carla Oset
Ajudant de direcció: Víctor Borràs
Comunicació: Gerard Palomas
Producció executiva: Maria Hervàs

AgraïmentsMireia Aixalà, Cristina Genebat, Julio Manrique, Francesc Mas, Anna Oset, Montse Pelfort, Sergi Pompermayer, Xavi Ricart, Cia del Príncep Totilau i Família Tresserra i Pi.

Una producció de Cia. Teatre Nu amb la col·laboració de Temporada Alta

Et pot interessar
Espectacle
Els ocells
de La Calòrica a partir de l'obra d'Aristòfanes
Del 02/05/2019 al 26/05/2019
Espectacle
La marca preferida de las hermanas Clausman
de Victoria Szpunberg
Del 05/06/2019 al 16/06/2019
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar