Espectacle

La lleugeresa i altres cançons

d'Ivan Benet i Víctor Borràs
Direcció
Dates
Del 25/04/2019 al 12/05/2019
Horari

De dijous a dissabte, 20h.
Diumenge, 18h

Durada
1h
Espai
Sala de dalt
Preu
De 8€ a 15€

Es pot fer un espectacle a partir de l’obra d’un filòsof? Poden les idees crear acció, música i imatges? L’obra de Lipovetsky és plena d’exemples, d’anàlisi de situacions que han esdevingut paradigmàtiques de la nostra existència i que de ben segur es poden traduir en situacions, paraules i actes que siguin teatrals.

L’espectacle, una producció de Teatre Nu i el debut d’Ivan Benet com a director, és a mig camí entre el monòleg interior i un musical al més pur estil David Lynch. La lleugeresa i altres cançons, un text escrit per l’Ivan a quatre mans amb Víctor Borràs, és un recital interpretatiu de l’Aida Oset que actua, canta, toca la guitarra i fa de dj.

Sinopsi

Una infermera ha hagut de deixar la feina: tancada a casa seva es mirarà al mirall i no es reconeixerà. Reconstruirà els fets en forma de monòleg interior. A través de les cançons alleugerirà la seva condició d’animal hipermodern. Un thriller musical. Què va passar el dia D a l’hora H?

Cia. Teatre Nu

Són un col·lectiu de professionals de l’art escènic que produeixen i fan girar les seves pròpies creacions. En els seus vint anys de trajectòria, han creat dinou muntatges amb els quals han realitzat més de dues mil funcions. Creuen en el teatre com un art comunitari, en què la suma de talents individuals fa créixer cada nou projecte. Són de Sant Martí de Tous, un petit poble de la comarca de l’Anoia, des d’on exporten arreu els seus espectacles. L’espai on treballen, La Casa del Teatre Nu, és un local obert al públic i als professionals per acollir inquietuds, idees, projectes i múltiples sensibilitats. La lleugeresa i altres cançons ha estat creat en aquest espai. La Cia. Teatre Nu està formada per Maria Hervàs, Víctor Borràs, Francesc Mas, Montse Pelfort, Gerard Palomas, Paula Crespo i Montse Valentí.

Aquest espectacle té servei d’acollida d’infants els diumenges

Més informació, aquí.

Autoria: Ivan Benet i Víctor Borràs
Direcció: Ivan Benet

Repartiment: Aida Oset

Escenografia: Clàudia Vilà
Il·luminació: Ganecha Gil Gracia
Vestuari: Maria Armengol
Espai sonor: Guillem Llotje
Música: Aida Oset
Músics de “Don’t ask me why”: Pablo Yupton, Roger Giménez i Pablo Campos
Fotografia: Carla Oset
Ajudant de direcció: Víctor Borràs
Comunicació: Gerard Palomas
Producció executiva: Maria Hervàs
Tècnica de la companyia: Paula Crespo

AgraïmentsMireia Aixalà, Cristina Genebat, Julio Manrique, Francesc Mas, Anna Oset, Montse Pelfort, Sergi Pompermayer, Xavi Ricart, Cia del Príncep Totilau i Família Tresserra i Pi.

Una producció de Cia. Teatre Nu amb la col·laboració del Festival Temporada Alta.

Et pot interessar
Xerrada
Col·loqui postfunció de ‘La lleugeresa i altres cançons’
amb l'equip artístic i Josep Maria Esquirol
09/05/2019
Espectacle
Els ocells – Maig 2019
de La Calòrica a partir de l'obra d'Aristòfanes
Del 02/05/2019 al 26/05/2019
Espectacle
La marca preferida de las hermanas Clausman
de Victoria Szpunberg
Del 04/06/2019 al 16/06/2019
Espectacle
Amor mundi
de Victoria Szpunberg
Del 26/06/2019 al 28/07/2019