Lectura dramatitzada

El Chinabum

de Lola Rosales i Berta Prieto
Data
23/10/2018
Horari

A les 19h

Durada
45 min
Espai
Sala de dalt
Preu
3€ | Personatges de la Beckett i comunitat UOC: gratuït

Sinopsi

Tres noies es queden tancades a un lavabo d’un bar de les Rambles el 17 d’agost del 2017 durant l’atropellament massiu i aquest fet, potser, els salva la vida.

Aquesta lectura dramatitzada forma part del cicle Terrors de la ciutat. Escenaris de conflicte i por.

AURA al pou

AURA al pou és una companyia de teatre constituïda per quatre dones joves (Natàlia Barrientos, Mercè Garcés, Berta Prieto i Lola Rosales), formades en diferents àmbits de les arts escèniques. La companyia neix de la necessitat de “fer teatre”. Tenien ganes de parlar, d’escriure alguna cosa que les definís com a companyia i com a creadores, així que es van proposar fer un retrat real sobre la seva generació perquè van pensar que això seria el més honest. I així va néixer el seu primer espectacle, sense cap pretensió més enllà de gaudir juntes d’aquest projecte i tots els que puguin venir.

S’estrenen com a companyia amb El Chinabum, un text de creació pròpia dirigit per la Paula Ribó i interpretat per les quatre integrants de la companyia, a través del qual reflexionen sobre la seva generació i la manera que té d’afrontar la realitat.

Berta Prieto

La Berta Prieto s’ha format com a actriu a diferents escoles d’interpretació de Girona i Barcelona i ha participat en diferents projectes de microteatre i en diversos curtmetratges de l’ESCAC. Com a dramaturga ha impartit diferents cursos. El Chinabum és la seva primera peça.

Lola Rosales

La Lola Rosales s’ha format com a actriu amb professors com ara Emma Vilarassau, Xicu Masó, Joan Vàzquez i Míriam Escurriola, entre d’altres. Ha participat en diversos curtmetratges i espectacles de caire més amateur. Pel que fa a la direcció, ha participat com a assistent de direcció a espectacles com Nit de Reis (Pau Carrió, 2016) i Cyrano (Pau Miró, 2017). El Chinabum és la seva primera obra com a dramaturga.

 

 

 

Autoria: Berta Prieto i Lola Rosales
Direcció: Paula Ribó 

Repartiment: Natàlia Barrientos, Mercè GarcésBerta Prieto Lola Rosales

Il·luminació: Roger Piqué
Vestuari i caracterització: Verónica Febrero
Espai sonor: Iker Rañé
Música: Paula Jornet
Vídeos / Fotografies: Pep Omedes i Martina Orobitg
Ajudant de direcció: Paula Jornet

Agraïments: La Gleva, Cristina Clemente, Mercè Puy, Aurora Rosales, Alejandro Andújar, Lluís Hansen, Laia Voto, Mikel Iglesias, Lara Carrasco i Las Chatis de Montalbán.

Et pot interessar
Lectura dramatitzada Terrors de la ciutat
Njudra
d'Albert Mestres
20/11/2018
Lectura dramatitzada Terrors de la ciutat
Des del desert
d'Albert Vilalta
08/11/2018
Els límits del Quim Porta
Recital de Josep Pedrals
09/10/2018
Aquest amor que no és u
Recital de Blanca Llum Vidal
13/11/2018