caesen
Lectura dramatitzada

Els gossos

de Nelson Valente
Traductor
Joan Negrié
Data
13/07/2020
Horari

A les 18h

Espai
Sala de dalt
Preu
Activitat gratuïta amb reserva prèvia

Sota el títol “El Grec que ens esperava”, podrem veure quatre obres que hauríem pogut veure a diferents teatres de Barcelona, si el Festival Grec s’hagués pogut celebrar tal com estava previst. Les podrem conèixer com si es tractés del primer dia d’assaig de l’obra, amb els actors asseguts al voltant de la taula i amb les explicacions corresponents dels equips artístics implicats.

Sinopsi

El dia del seu quaranta aniversari, la Laura té una experiència fugaç però demolidora: durant el seu trajecte habitual en metro, un desconegut li somriu i li diu alguna cosa a cau d’orella. Ja a casa, durant la festa, aquella llavor germinarà i acabarà bombardejant la “suposadament” assentada vida familiar, malgrat els esforços de la Laura per mantenir la unió amb i entre els seus éssers estimats. En Manel, l’Emili i l’Alícia, confortablement acomodats en les seves pors, es veuran abocats a revisar certs plantejaments que convertiran la seva plàcida llar en un camp de batalla, mentre la Laura es descobreix capaç de la seva major heroïcitat: atrevir-se a mirar des de la consciència.

.

Autoria i direcció: Nelson Valente

Traducció: Joan Negrié

Amb: Mercè Aránega, Màrcia Cisteró, Joan Negrié i Albert Pérez

Una producció de la Sala Trono amb la col·laboració del Grec Festival de Barcelona

Et pot interessar
Escenaris del postconfinament
Amb Xavier Albertí, Anna Giribet, Juan Carlos Martel, Magda Puyo i Salvador Sunyer
15/07/2020
Lectura dramatitzada XV Obrador d'estiu
Història d’un senglar
de Gabriel Calderón
15/07/2020
Pedro Páramo
de Juan Rulfo
Dramatúrgia de Pau Miró
20/07/2020
Lectura dramatitzada XV Obrador d'estiu
El combat del segle
de Denise Duncan
24/07/2020
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar