caesen
Lectura dramatitzada

Història d’un senglar

de Gabriel Calderón
Data
15/07/2020
Horari

A les 18h

Espai
Sala de dalt
Preu
Activitat gratuïta amb reserva prèvia

Sota el títol “El Grec que ens esperava”, podrem gaudir de quatre obres que hauríem pogut veure a diferents teatres de Barcelona, si el Festival Grec s’hagués pogut celebrar tal com estava previst. Les podrem conèixer com si es tractés del primer dia d’assaig de l’obra, amb els actors asseguts al voltant de la taula i amb les explicacions corresponents dels equips artístics implicats.

Sinopsi

Un actor s’enfronta al repte d’interpretar Ricard III, el monarca despietat de la tragèdia de William Shakespeare. És l’oportunitat que ha esperat tota la vida, però considera que la resta del repartiment no està a l’altura i no li agrada res del que li proposa el director. Durant la construcció del personatge, l’ego de l’actor agafa importància i comencen a aflorar les afinitats amb el monarca anglès. Tots dos són ambiciosos, intel·ligents i estan disposats a fer servir totes les armes per desfer-se dels enemics. A mesura que s’entrellacen les seves històries de vida, la relació entre l’actor, el personatge i l’espectador esdevé cada vegada més fràgil.

El mateix dia a les 17h l’autor conversarà amb la periodista Aída Pallarès en un diàleg virtual

Autoria i direcció: Gabriel Calderón

Amb: Joan Carreras

Una producció de Temporada Alta 2020 i del Grec Festival de Barcelona

Et pot interessar
Nova normalitat, vella normativitat?
Amb Sira Abenoza, Roger Bernat i David Fernàndez
20/07/2020
Lectura dramatitzada XV Obrador d'estiu
El combat del segle
de Denise Duncan
24/07/2020
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar