caesen
Espectacle

No sabem res del campo. Històries íntimes sobre la quotidianitat rural

de Clàudia Serrahima i Urgell
Dates
Del 24/02/2022 al 27/02/2022
Espai
Aula 5

No sabem res del campo és el resultat d’una investigació de Clàudia Serrahima sobre el món rural. La proposta presenta diverses experiències vitals, narrades de forma oral de la mà dels seus protagonistes. Un espectacle teatral d’objectes i petit format.

Sinopsi

La transhumància significa literalment “travessar terres” i és la pràctica ramadera d’aprofitament de pastures que consisteix en acompanyar els ramats des de les muntanyes a la plana per passar-hi l’hivern i retornar-hi a la primavera per passar-hi l’estiu. Aquestes migracions són també canals d’informació, estructuradors d’economia territorial humana i reguladores de biodiversitat.

L’aturada dels grans ramats propiciava les relacions entre els pastors i els habitants locals, generant vivències i anècdotes representants d’una organització social, cultural i d’un mode de vida adaptats a cicles naturals.

Aquest espectacle forma part del cicle PLANETA PERSONA, els límits de la crisi climàtica que proposem per posar en valor veus, accions, reflexions i formes de vida que poden ajudar-nos a comprendre i eixamplar els límits d’aquesta situació. Com recuperar un futur? Com desafiar uns temps de catàstrofes? Com construir nous mons en comú?

Creació: Clàudia Serrahima i Urgell

Disseny de l’espai sonor i assessorament dramatúrgic: Pau Matas
Assessorament artístic i dramatúrgic: Xavier Bobés
Mirada externa i direcció de moviment: Blai Juanet Sanagustin
Suport creatiu: Col·lectiu VVAA

Una producció de Clàudia Serrahima i Urgell

Et pot interessar
Animal Negre Tristesa
d'Anja Hilling
Del 26/01/2022 al 06/03/2022
Salvació
Total Imminent
Immediata Terrestre i Col·lectiva
de Tim Crouch
Traducció: Adriana Nadal
Del 27/01/2022 al 20/02/2022
Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs
d'Íntims Produccions i David Climent
Del 09/03/2022 al 03/04/2022
L’altre
de Roc Esquius
Del 27/04/2022 al 29/05/2022
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar